Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6080 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2012 - 18:59

Azizoğlu'ndan Veda

Büyüt
Küçült
Azizoğlundan
limiz Milli Eğitim Müdürü iken Ankara Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanan ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Kalem Bakanlık Müşavirliği biriminde görevlendirilen Halit Azizoğlu bir veda mesajı yayınladı.

limiz Milli Eğitim Müdürü iken Ankara Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanan ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Kalem Bakanlık Müşavirliği biriminde görevlendirilen Halit Azizoğlu bir veda mesajı yayınladı.   Bu akşam görevinden ayrılacak olan Azizoğlu’nun mesajı şu şekilde:   “01 Şubat 2000 tarihinde başladığım (belirli aralıklarla ayrı düştüğüm), Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden 28 Ocak 2012 tarihinden itibaren ayrılmış olacağım. Geçen bu süre içerisinde sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan başta Valimiz Sayın Dursun Ali ŞAHİN olmak üzere beraber çalışma fırsatı bulduğum Sayın Valilerimize, İlimiz Kamu Kuruluşlarının yönetici ve diğer çalışanlarına, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve üyelerine, yazılı ve görsel basınımızın çalışanlarıyla eğitim hizmetini sunduğumuz sevgili öğrencilerimizin anne-baba ve velilerimizle saygıdeğer Giresun halkına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarken; bu yolda hiç durmadan beraber yürüdüğümüz ve her anını beraber yaşadığımız değerli Yönetici, Öğretmen, Şef ve Memurlarımızla diğer çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyor; bundan sonraki yaşantılarını sağlık, başarı ve mutluluk içersinde geçirmeleri dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyor, hoşça kalın-dostça kalın diyorum.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir