Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8104 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2013 - 09:54

Başbakan Giresun'da Eğribel'i Açıklayacak

Büyüt
Küçült
Başbakan Giresunda Eğribeli
AK Parti seçim kozlarından en büyüğünü Eğribel tüneli olarak belirledi. 22 Aralık'ta Giresun'a gelecek olan Başbakan Erdoğan, tünelin temel atma tarihini açıklayacak.

BAŞBAKAN EĞRİBEL'İ AÇIKLAYACAK

 

AK Parti seçim kozlarından en büyüğünü Eğribel tüneli olarak belirledi. 22 Aralık'ta Giresun'a gelecek olan Başbakan Erdoğan, tünelin temel atma tarihini açıklayacak.

 

Karadeniz sahil şeridini İç Anadolu'ya bağlayacak önemli projelerden biri olan Giresun Şebinkarahisar arasındaki Eğribel tünel projesi seçim öncesi büyük şans yakaladı.

 

Yaklaşık 10 yıldır ciddi şekilde Giresun gündemini meşgul eden, ancak sürekli olarak ihale sürecinin devam ettiği belirtilerek beklenen ilerlemeyi sağlayamayan projeyi AK Parti seçim kozu olarak kullanacak.

 

Edinilen bilgiye göre; Seçim gezileri kapsamında 22 Aralık Pazar günü Giresun'a gelecek olan Başbakan Erdoğan, 5895 metrelik Eğribel tünelinin müjdesini verecek. Erdoğan, Giresun mitinginde bu mega projenin temelinin atılacağı tarihi açıklayarak Giresunlulardan oy isteyecek. AK Parti teşkilatlarının Eğribel tüneli projesini Başbakan Erdoğan'a bizzat ilettiği ifade edildi.

 

Diğer yandan, gözünü Giresun belediyesine diken iktidar partisinde Erdoğan ile birlikte çok sayıda bakanın da Giresun'a geleceği öğrenildi.

 

Eğribel Tüneli'nin tamamlanması ile birlikte tarihi ve ticari öneme sahip Giresun, Şebinkarahisar arasındaki mesafenin kısalması ve sürenin yarı yarıya azalması sağlanacak.

 

Erdoğan'ın mitingde il, ilçe ve belde tüm belediye başkan adaylarının tanıtımını yapacağı da bildirildi.

 

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında Ordu-Giresun havaalanına da büyük bir bölüm ayıracağı ve yılların hayalinin gerçekleştiğini belirterek, seçimden önce havaalanına uçak ineceğini söyleyeceği belirtildi.

 

Giresun İleri



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir