Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5675 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2011 - 18:58

Başkan Aksu'dan AKP İl başkanı Öztürk'e Net yanıt

Büyüt
Küçült
Başkan Aksudan AKP İl başkanı Öztürke Net
Başkan Aksu'dan AKP İl başkanı Öztürk'e Net yanıt İsbat et Başkanlığı bırakayım

Giresun Sahil kesiminde muhtelif yerlere konan TOTEM'lerle ilgili polemik büyürken Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan iddialı demeç geldi

Sahil kesimine konan TOTEM’lerle ilgili polemik Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yaptığı açıklamayla büyümeye devam ediyor. Kerim Aksu sahillere dikilen direklerin iznini kendilerinin vermediğini kendilerin sadece direklerin temellindeki inşaattan sorumlu olduklarını söyledi. Kerim Aksu asıl izinleri diğer kurumlardan alındığını bize sadece bilgi olarak MOBESA kameraları ve 3G için yapılacağı konusunda bilgi verildiğini söyledi.
Kerim Aksu yaptığı açıklamada AK Parti il başkanı Sabri Öztürk’e eğer benim para aldığımı ispat ederse ben Belediye Başkanlığı görevini bırakacağım eğer edemezse kendisini Giresun’u terk etmeye davet etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu açıklamasında; “ 5 Milyon Dolar şeklinde bir iddiası var ben bunları yeni duydum eğer böyle bir iddiası varsa ben bugün Belediye Başkanlığını bırakacağım, Sabri beyi de Giresun’u terk etmeye davet ediyorum eğer ispat edemezse. Defterdarlıkla bu konuyla ilgili bir görüş yaptık, bunların kaldırılması konusunda bir karar alındı, bu izinleri ben vermiyorum bunun içinde Defterdarlık, Karayolları, Telekomünikasyon Müdürlüğü, Samsun’daki Cevre Bakanlığı var, bu izinleri sanki Belediye veriyormuş gibi tüm kurumlara sahip olan AKP’nin İl Başkanı bunlardan kendini savunacağına tüm sucu Belediyeye atıyor. Bu kurumların sorumlusu olan AKP’nin İl Başkanının kimlerin yetki verdiğini araştırması lazım diye düşünüyorum.” dedi.

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir