Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3041 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2022 - 17:34

BAŞKAN MÜJDEYİ ‘ÇOK ŞÜKÜR’ BAŞLIĞIYLA VERDİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MÜJDEYİ ‘ÇOK ŞÜKÜR’ BAŞLIĞIYLA

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve 4. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti, Giresun Valisi Enver Ünlü ile düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

Gündem maddesinin Görele’nin Çavuşlu Beldesi Taş Ocağı mevkiine yapılması planlanan Organize Sanayi Sitesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, müjdeyi ‘Çok Şükür’ başlığıyla paylaştı.

En değerli yatırımlardan birini daha hayata geçireceklerinin müjdesini veren Erener, “Uzun uğraşlarımız sonucu en değerli yatırımlardan birisi olan, ilçemize yapılacak yöremizdeki ekonomimize, istihdama, sosyal hayatımıza olumlu etki edecek olan Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesinin ilk müteşebbis heyet toplantısını gerçekleştirdik. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun Valisi Enver Ünlü ise, “Yılın son günlerinde Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ilk toplantımızı gerçekleştirmek nasip oldu. İnşallah yeni bir istihdam ve üretim üssüyle ilimizi ve ülkemizi daha da güçlendireceğiz” dedi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir