Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3541 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2022 - 12:10

Başkan Yakar’dan ziyaretler

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan

 

Bulancak Belediye BaÅŸkanı Recep Yakar, rutin Belediye çalışmalarından fırsat buldukça ziyaretlerde bulunarak, hayatın olaÄŸan akışında vatandaÅŸların sevinç ve üzüntülerine de ortak oluyor.

Gün içerisinde ilk önce Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden BaÅŸkan Yakar, Teknofest baÅŸarıları ile ilgili Okul Müdürü Turgut HacınoÄŸmanoÄŸlu ve Elektronik ÖÄŸretmeni Ekran Kaşık'a plaketlerini  takdim ederek, “Ä°lçemiz adına kendilerine teÅŸekkür ediyor, baÅŸarılarının devamını diliyorum. ÖÄŸrencilerimizi de baÅŸarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Hemen ardından Åžehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi MüdürlüÄŸü'ne atanan Sedat Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BaÅŸkan Yakar, “Müdürümüze yeni görevinde baÅŸarılar diliyorum” temennisinde bulundu.

Son olarak geçirmiÅŸ olduÄŸu rahatsızlık nedeniyle evinde istirahat eden Cemal Takır’a geçmiÅŸ olsun ziyaretinde bulunan BaÅŸkan Yakar, “Cemal abimize ve onun ÅŸahsında tüm hastalarımıza Allah’tan acil ÅŸifalar diliyoruz” diye konuÅŸtu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir