Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33643 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2016 - 02:11

Bayraktar 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu

Büyüt
Küçült
Bayraktar 1. Sınıf Emniyet Müdürü
Vali Hasan Karahan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Bayraktar’ı “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Giresun Emniyet Müdürlüğünde 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ettirilerek Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Engin Bayraktar’a Vali Karahan tarafından “Başarı Belgesi” verildi. İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ile birlikte Müdür Yardımcısı Bayraktar’ı Makamında kabul eden Vali Karahan, “İlimizde görev yaptığınız süre içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamının sağlanmasında, genel güvenlik ve asayişe yönelik çalışmalarınızdaki üstün gayretiniz ile polis-vatandaş ilişkilerinde vakur, olumlu, ölçülü, seviyeli ve mütevazı kişiliğinizin yanında, devletimize ve milletimize bağlılığınız tarafımdan takdire değer görülmüştür” diyerek Bayraktar’a “Başarı Belgesi” verdi.
Vali Karahan, 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak terfi ettirilen Engin Bayraktar’ı tebrik ederek yeni görevinde ve görev yerinde başarılar diledi.
Müdür Yardımcısı Bayraktar’da Vali Karahan’a teşekkür ederek, birlikte çalışmaktan onur duyduğunu söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir