Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7256 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2012 - 12:14

Bayram Kutlamaları Başladı

Büyüt
Küçült
Bayram Kutlamaları
Cumhuriyetimizin 89.yıldönümü kutlamaları bugün törenle başladı.

Bayram Kutlamaları Başladı
Cumhuriyetimizin 89.yıldönümü kutlamaları bugün törenle başladı.   Hükümet Konağı bahçesinde saat 13.00 de Atatürk Anıtı önüne Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu çelenklerini sundular.   Çelenk sunumunun ardından, Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Şanlı bayrağımız gönlere çekildi.   Törene, Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Güngör, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar, Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Bekir Ergök, Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, daire müdürleri, jandarma ve emniyet yetkilileri, bazı siyasi parti, sivil toplum yetkilileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.         

 

 

 


Cumhuriyet Yüzme Festivali Başladı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Giresun Kapalı Yüzme Havuzunda Cumhuriyet Bayramı Yüzme Festivali Vali Dursun Ali Şahin’in katılımı ile başladı.   Programda İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, “Cumhuriyetimizin adı ile yapılan yarışmalar bizim için çok önemlidir. Cumhuriyet büyük bir mücadelenin sonunda elde edilen bir kazanımdır. Bu kutlamaların arefesinde burada çeşitli kategorilerde yarışmaya katılan değerli öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum.” dedi.   Yarışmalara Atatürk Lisesi Spor Kulübü 2, Batlama Spor Kulübü 52, Turkuaz Spor Kulübü 12, Gençlik Spor Kulübü 14, Sağlık Spor Kulübü 15 ve Yavuz Koleji Spor Kulübü 4 sporcu ile katıldı.   Yarışmayı, Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Metin Kısa ve çok sayıda vatandaş izledi.                               




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir