Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4713 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2013 - 10:56

Bem-Bir Sen Yüz Güldürmeye Devam Ediyor.

Büyüt
Küçült
Bem-Bir Sen Yüz Güldürmeye Devam
Memur-Sen'e bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Bem-Bir Sen İl Yönetiminden İl Başkanı Fethi ELMAS ve İl Sekreteri Coşkun MUSAOĞLU'nun katılımlarıyla Eynesil Belediyesinde bir ilk gerçekleştirildi ve Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

Giresun Bem-Bir Sen Yüz Güldürmeye Devam Ediyor.

Memur-Sen’e bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Bem-Bir Sen İl Yönetiminden İl Başkanı Fethi ELMAS ve İl Sekreteri Coşkun MUSAOĞLU’nun katılımlarıyla Eynesil Belediyesinde bir ilk gerçekleştirildi ve Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU yapmış olduğu açıklamasında; kısıtlı ve zor şartlarda belediyeyi yönetmeye çalıştıklarını, bu meşakkatli yolda iyi hizmet yapabilmek için önce personel memnuniyeti ardından başarının geldiği ortada iken personellerimizin moral motivasyonlarını artırması için ufak da olsa bir doping olması temennisiyle Sosyal Denge Sözleşmesinin imzalandığını ve her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bem-Bir Sen İl Başkanı Fethi ELMAS yaptığı  açıklamada; “Eynesil Belediyesinde bir ilki gerçekleştirdik, amacımız öncelikle yapılacak olan hizmetlerde üyelerimizin performanslarını artırabilmek ve kendilerini işe motive edebilmek için menfaatleri doğrultusunda onların haklarını korumak ve üyelerimize  daha geniş imkânlar sağlamaktır. Her gittiğimiz yerde bizleri sıcak karşılayan sayın başkanlarımıza ve değerli üyelerimize bize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Eynesil Belediyesinde bir ilk olarak yaptığımız sözleşme çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olsun ”dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir