Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6874 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2013 - 20:25

Bem-Bir-Sen'den İl Özel İdare Personeline Yemek

Büyüt
Küçült
Bem-Bir-Senden İl Özel İdare Personeline
Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve İl Özel İdare çalışanları sendikası (Bem-Bir-Sen ) Giresun İl Özel İdaresinde çalışan üyeleriyle Ayvasıl Ayhan Usta Restaurant'ta verilen yemekte bir araya gelindi.

Bem-Bir-Sen'den İl Özel İdare Personeline Yemek

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve İl Özel İdare çalışanları sendikası (Bem-Bir-Sen ) Giresun İl Özel İdaresinde çalışan üyeleriyle Ayvasıl  Ayhan Usta Restaurant'ta verilen yemekte bir araya gelindi.


Sıcak bir ortamda geçen yemekte açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Fethi Elmas, görevi devraldığımızda İl genelinde üye sayısının 250 olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar neticesinde bu sayının 355 ulaştığını söyledi. Elmas,” İl Özel İdare ile başlatmış olduğumuz sosyal denge çalışmalarımıza Şebinkarahisar, Doğankent ve ilk defa Eynesil’de devam ettik ve sözleşmeler yaptık. Bu sözleşmelerle birlikte hiç olmazsa memur ve sözleşmeli arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmiş olduk. En büyük isteğimiz sözleşmeli olarak çalışan arkadaşlarımızın kadroya alınması idi. Sayın Başbakanımızın sözleşmeli olarak çalışan arkadaşlarımızın için Haziran 2013 e kadar kadro alacağını müjdesini verdi ”diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Özellikle sendika başkanı ve yöneticilerine yemek düzenlediği ve güzel bir bütünlük oluşturdukları için teşekkür etti. Emür ” Arkadaşlar gün geçtikçe Özel İdaremiz daha güzel yerlere gidiyor. İşte bu sendika olaylarının olması, sosyal dengenin olması bunlar hep bunun delilleri ve güzel sonuçları. İnşallah önümüzdeki günlerde temelini atarak Özel İdare hizmet binasına başlıyoruz. Hakikaten çok modern akıllı sistemleriyle Giresun’un hatta Karadeniz’in vizyon binası olacak. Ben burada bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yapılanlarda sizlerin emekleri var, en üst birimden en alt kademeye kadar Özel İdare bir bütün” dedi.

Son olarak konuşan İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden,” Ben siyasetle uğraşan bir kardeşinizim bizler gelip geçiciyiz. Önemli olan sizler ve bu kurumlar çalışmalarıyla ve performanslarıyla bu ile yön veren kadrolarsınız hepiniz ayrı ayrı değerlersiniz. Bu şehrin geleceğine sizler yön vereceksiniz tabi bunların en başında birlik olmak beraber olmak meseleleri ilin sorunlarının kendine dert edinebilmekten geçiyor. Bu noktada şahsım olarak ve meclis üyeleri olarak, Genel Sekreterimizle, Sayın Valimizle siz değerli arkadaşlarımızın özlük hakları noktasında elimizden geldiği kadar,  tabi kurumunda imkanlarını göz önüne aldığımız zaman hakikaten sizlerin yaşam kalitesini artırmak için aile fertlerinize daha kaliteli bir yaşam sunmanız için gereken fedakarlığı yaptığımızı düşünüyoruz. Sizden ricam biraz daha fedakarlık yapalım işlerimiz iyi olsun güzel olsun. Süre kısa beklentiler çok yüksek, önümüzdeki süre içinde Giresun’un belki de en prestijli binasını yapıyoruz. Gene sizin eserlerinizden Kültür sitemiz de 8 Martta ihaleye çıkıyor. Hep birlikte başardık daha iyi şeyleri başarabiliriz. Genç bir ekip var bu sene bu ekip çok işleri başardılar itina ve fedakarlık istiyoruz birlik olalım Giresun kazansın diyor hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yemeğe İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür,  Bem-Bir-Sen İl Başkanı Fethi Elmas, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Musaoğlu, İrfan Beyaz ve Mustafa Aydın ile İl Özel İdarede çalışan sendika üyeleri katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir