Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6412 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Kasım 2012 - 13:25

Bir Deniz Yıldızı Daha Denize Ulaştı

Büyüt
Küçült
Bir Deniz Yıldızı Daha Denize
Yokluk ve yoksulluğun umudu olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de beş çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan bir annenin umudu oldu.

BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE ULAŞTI

 

    Yokluk ve yoksulluğun umudu olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de beş çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan bir annenin umudu oldu.

               

     Dereli İlçesinin Kurtulmuş Köyünde beslenme, sağlık, ısınma ve eğitim ortamları bakımından 20 metrekare tek oda atadan kalma bir yerde yaşamaya çalışan ailenin beş çocuğundan iki çocuğu da engelli. Dernek yönetimi aileye ilk ziyaretini ramazan ayında yaptı. Aileyi ekranlara alarak yardımsever insanlarla tanıştırdı. Yardımsever insanlardan gelen yardımlarla önce aileye hastane ve okula yakın olması için şehir merkezinde bir ev tutuldu. Tutulan yeni evin tüm ihtiyaçları karşılandı. Sonra beş çocuğuyla birlikte anne köyünden alınarak kendileri için tutulan yeni evine getirildi. Ailenin eve gelişi esnasında valimizin eşi Melahat Şahin, Kent hastanesi başhekimi Yasemin Özden, Kadın Konuk Evi Müdürü Saffet Arık, yardımseverlerden Arzu Damcı, Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal ve yöneticiler hazır bulundular.

     Başkan Emine Acar, günümüzde inanılmayacak kadar olumsuz şartlarda beş çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan annemize, önce çocukların eğitim ve sağlığı için okula ve sağlık kuruluşlarına yakın bir yerde ev tutarak kiraladık.  Kiralanan evin bir yıllık kirası ile ailenin bir yıllık gıdasını dernek bütçesinden karşıladık. Ailenin yeni bir hayata başlamasıyla ilgili ihtiyaçları; beyaz eşya, oturma odası, yatak odası,  ranza – bazaları, mutfak eşyaları, soba ve yakacaklarının tamamı yeni olmak üzere karşılandı. Bu çalışmada çok sayıda yardımsever insanımızın katkısı oldu. Emeği geçen herkese beş çocuk ve annemiz adına çok teşekkür ediyorum dedi. 21.11.2012




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir