Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3281 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2023 - 08:56

BİZİ KENDİ DÖNEMİNİZLE KARIŞTIRMAYIN!

Büyüt
Küçült
BİZİ KENDİ DÖNEMİNİZLE

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, “Bırakın belediyenin su pompalarında kullanılan elektrik borcunu ödemeyi, elektrik olmadığında su pompalamada kullanılan jeneratöre mazot koymayı bile beceremediğiniz ve Giresun’un susuz kaldığı günleri ne çabuk unuttunuz” dedi.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu, dünyada ve ülkemizde yaşanan iklim değişikliğine bağlı yağışların azalması sonucu oluşan kuraklık neticesinde kullanılan içme suyu kaynaklarındaki düşüşü siyaset malzemesi haline getiren Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’a sert çıktı.

“Yalanlarınızın hangisini düzeltelim” diyen Civelekoğlu, “Giresun’da şu an 70 bini aşkın hane var. Son 5 yılda da Giresun’umuzun nüfusu yüzde 10 artmıştır. Bu artan nüfus hareketliliğine bağlı olarak kullanılan içme suyu ihtiyacı için Belediyemiz önemli ölçüde hamlelerde bulunmuştur. Belediyemiz son 4,5 yılda şehrimizin altyapısında 190 bin metre yeni içme suyu hattı oluşturulurken, bu hatları da su depoları üzerinden besleyen 9 yeni içme suyu kuyusu açmış ve 11 adet olan içme suyu kuyusunu 20’ye yükseltmiştir. CHP Merkez İlçe Başkanı’nın bahsettiği gibi o rakam 5 değil, 9’dur. Yalanlarınızın hangisini düzeltelim. Ayrıca Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, şehrimizin 5 yıllık değil 10 yıllık değil 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan dev içme suyu projesi için düğmeye bastı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Resmi Gazetedeki imzasıyla acele kamulaştırma kararı çıkan İkisu İçme Suyu Projesinde çalışmalar hızla devam etmektedir. Ancak son günlerde iklim değişikliğine bağlı yağışların azalması sonucu oluşan kuraklık neticesinde kullanılan içme suyu kaynaklarındaki su seviyesi önemli derecede düşüş göstermiştir. Buna bağlı olarak özellikle şehrimizin bazı mahallelerinde kısmi su kesintisi yaşandı. İçme suyu depolarındaki su dolum seviyesi Giresun Belediyemizin ekipleri tarafından anbean takip edildiğini biliyorum. Belediyemizin içme suyu sisteminde teknik olarak başka herhangi bir arıza söz konusu değildir. Kuraklığın etkilediği içme suyu kesinti meselesini bile siyasete alet edecek kadar ucuz siyaset yapıyorlar. Giresun’a yapılan hizmetleri ve projeleri görmezden gelenlerin yaptıkları açıklamaları biz de kendilerine çok görmüyoruz. Sanırım onlara Giresun Belediyemizin 2 milyar TL’yi aşkın hizmet kitapçığı ulaşmadı. O kitapçıkta Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun’a yaptığı tüm hizmetleri ve yatırımları tek tek yazıyor” dedi.

 

SİZİN DÖNEMİNİZDE ELEKTRİK FATURASI ÖDEMEDİĞİNİZ İÇİN SU KESİLDİĞİNİ DE BİLİYORUZ!

Civelekoğlu, Bektaş’a vakti zamanında CHP’li Giresun Belediyesinin 280 bin TL elektrik borcunu ödeyememesi sebebiyle şehrin suyunun kesilmesini hatırlatarak, “Bırakın belediyenin su pompalarında kullanılan elektrik borcunu ödemeyi, elektrik olmadığında su pompalamada kullanılan jeneratöre mazot koymayı bile beceremediğiniz ve Giresun’un susuz kaldığı günleri ne çabuk unuttunuz. Siz önce kendi dönemlerinizdeki yanlışlarınızla bir yüzleşin. O kadar basiretsiz ve acemice bu şehri yönetmişsiniz ki 280 bin TL’lik elektrik borcunuzu ödeyememişsiniz. Bu hatanızdan dolayı da Giresun susuz kalmış, halk isyan etmiştir. Şimdi tutmuş, bu şehre 2 milyar TL’yi aşkın yatırım yapmış Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nu eleştiriyorsunuz. Sizin döneminizde elektrik borcu yüzünden kesilen içme suyu nedeniyle o dönemki başkanınızın açıklaması arşivlerde ve kendi ifadesi de kayıtlarda. İsterseniz arşivleri açıp hafızanızı tazelemenize yardımcı olabiliriz” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir