Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6208 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2013 - 09:42

Bu Kurs Kaçmaz

Büyüt
Küçült
Bu Kurs
Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce 248 saatlik Diş Protez Yardımcı Personel Eğitimi kursu açılması planlamaktadır.

Bu Kurs Kaçmaz  Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce 248 saatlik Diş Protez Yardımcı Personel Eğitimi kursu açılması planlamaktadır.   Kursiyer olarak katılacak personelin; en az ilkokul mezunu olduğunu gösteren belge, tek hekim imzalı sağlık raporu, laboratuarlarda çalıştığına dair işyeri veya mesul müdür imzalı yazı, SGK’ya kayıtlı olduğuna dair SGK hizmet dökümü ve iki adet resimle bizzat Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.     Kurs planlanmasıyla diş protez laboratuvarında çalışan ancak çeşitli nedenlerle meslek belgesi edinemeyen yardımcı personelin eğitimin yapılması amaçlanmıştır.   Mesai saatleri dışında düzenlenecek ve uzman personelce verilecek eğitimlerin sonunda başarılı olan yardımcı personele Giresun Halk Eğitimi Merkezi’nce düzenlenecek olan kurs belgesi verilecektir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir