Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7946 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2013 - 09:48

''Bu Şehir Hepimizin''

Büyüt
Küçült
Bu Şehir
Huzur Toplantısında konuşan Vali Karahan, ''Bu şehir hepimizin hep birlikte yaşıyoruz. Sorunları aşmayı hep birlikte başaracağız''dedi.



İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce; Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek, verilen hizmetleri vatandaşlara anlatabilmek amacıyla bugün Teyyaredüzü Mahallesi 19 Eylül İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda “Huzur Toplantısı” düzenlendi.

 

Toplantıda bir konuşma yapan  Vali Karahan, halkın ilgi göstererek yoğun katılım sağlamasından duyduğu memnuniyeti belirterek, katılımcılara teşekkür etti. “Giresun asayiş yönünden oldukça sakin, düzgün bir şehir.” diyen Vali Karahan, “Giresun’un huzur şehri olmasında Başta polisimiz olmak üzere siz vatandaşlarımız da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Bu konuda sizlere müteşekkirim. Şimdi siz anlatın, sizlerin taleplerini, dinleyip ilimizle ilgili asayiş yönünden gördüğünüz eksiklikleri tespit edelim. Çözüm yolları üretelim. Bu şehir hepimizin hep birlikte yaşıyoruz. Sorunları aşmayı hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Çağdaş yönetim ve çağdaş polisliğin yakalanan suçludan değil, suç ve suçluların azaltılması ile suçu önlemede halkın katılımının da sağlanmasından geçtiğini belirten  İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak da, Türkiye genelinde suç işleme oranlarına bakıldığında Giresun’un 49.sırada olduğunu söyledi Müdür Bulak “ Türkiye genelinde olayların aydınlatılma oranı %71,2 iken ilimizde bu oran %94,1’dir. Bu orana göre Giresun Türkiye genelinde asayiş yönünden en huzurlu iller sıralamasında 2.sıradadır ” dedi.

 

Emniyet Müdürü Bulak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, önceki yıllara oranla faili meçhul olayların aydınlatılması konusunda mesafe alındığını, hırsızlık, karşılıklı kavga ve dilencilik gibi asayiş olaylarında azalma meydana geldiğini, azalmada ki etkinin ise polisin sokaklarda daha fazla görev olmasının neticesi olduğunu, yapılan trafik kontrolleri sonucu kural ihlali yapan sürücü sayısının azaldığını söyledi.

 

Konuşmaların ardından vatandaşlar söz alarak başta trafik ve asayiş olmak üzere çeşitli talep ve sorunlarını  ilettiler.

 

Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Emniyet üst düzey yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir