Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3761 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2022 - 14:35

BULANCAKSPOR NEDEN SAHİPSİZ ?

Büyüt
Küçült
BULANCAKSPOR NEDEN SAHİPSİZ
Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya Bulancakspor’un Başkansız Kalmasını Eleştirdi. Yazılı Bir Basın Açıklaması Yayınlayan Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya Şunları Söyledi. 

Bulancakspor şehrimizin en büyük markasıdır ve sahip çıkılması elzem bir durumdur. 

Bulancakspor Bulancaklınındır ve kimsenin keyfiyetine teslim edilemez. Her türlü uğraş ve çabaya rağmen Bulancakspor gene sahipsiz kaldı. Aslında pek sahipsiz sayılmaz  

Çünkü Bulancakspora sahip çıkmak isteyen onlarca iş adamı var. Lakin Bulancak Belediye başkanı Recep Yakar kulübü teslim alacak olan iş adamlarına destek olmak yerine köstek oluyor nasıl mı; Gelen başkana Maaşı Bulancakspor’un kasasından karşılanmak üzere çalışmaya alınacak kişinin   kendi ekibinden alınması   kaydı ile işçi almak, yönetim kurulunda benim istediğim isimler olacak diyerek Bulancakspora engel çıkarmaktadır, Ve haliyle göreve talip olan insanlar kulüpten uzaklaşmaktadır. 

 İstifasını açıklayan kulüp başkanı Gürdal Bodur’un açıklamasına binaen Bulancak Belediyesinin  500 bin TL  kadar destek olacağını öğrendik, ancak bu miktarlar Sayın Başkanın maaş vermek istediği kişilere ancak yeter. 

Bulancakspor için bu paralar güzel ancak yeterli değil bırakın her şey sizin istediğiniz gibi olmasın bırakın gelen başkanları istediği gibi yönetsin kulübü yeter ki Bulancakspor hakkettiği değeri görsün. 

Parayı veren düdüğü çalar mantığı ile hareket etmek hiç hoş değil. 

Parayı elbette Bulancak Belediyesi verecek bu takım Bulancaklının takımı ve Bulancak belediyesi Bulancak halkınındır kimsenin değil. 

 Destek verilecek paranın miktarının düşük olmasının sebebini Ekonomik sıkıntıya bağlayan sayın Başkana sormak istiyorum; Ekonomik krizden dolayı Belediyenin Hazineden aldığı ödenekte eksilme mi  oldu ? Belediyenin durumu çok mu vahim?  

Eğer belediye ekonomisi Bulancakspora sahip çıkılamayacak kadar  kötüyse bunun müsebbibi kim? 

Bu güzelim şehrin reklamını yapmak istiyorsanız birilerinin cebini dolduran küp taşlarla değil şehrin marka ismi Bulancaksporla yapın. 

En azından görev almak isteyen iş adamlarına şu kişiye maaş vereceksin, şu kişiyi yönetime alacaksın gibi şahsi isteklerde bulunmayın ki Bulancakspora Bulancak halkı sahip çıksın.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir