Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11649 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2016 - 07:48

Cemal Gürsel Caddesinin yeni ismi ne olsun?

Büyüt
Küçült
Cemal Gürsel Caddesinin yeni ismi ne
15 Temmuz Darbe kalkışmasının ardından yurt genelinde cadde ve meydan isimleri değişikliği gündeme geldi. Bulancak Belediyesi meclis üyelerinin Belediye Başkanlığına bir dilekçe vermesinin ardından Bulancak Belediyesinde “Cemal Gürsel Caddesi”nin isminin değişikliği gündeme geldi.

15 Temmuz Darbe kalkışmasının ardından yurt genelinde cadde ve meydan isimleri değişikliği gündeme geldi. Bulancak Belediyesi meclis üyelerinin Belediye Başkanlığına bir dilekçe vermesinin ardından Bulancak Belediyesinde “Cemal Gürsel Caddesi”nin isminin değişikliği gündeme geldi.  Ak Parti ve CHP Meclis üyelerinden Hayri Uğur Özdemir, Necmi Sıbıç ve Dilara Telli'nin ortak imzası ile Belediye Başkanlığımıza halen daha "Cemal Gürsel Caddesi" olan Caddenin isminin "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" Caddesi ismi ile değiştirilmesi önerdi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar belediyeye resmi başvurulan dilekçe üzerine bu konuyu sosyal medya üzerinden halka sormalarının daha doğru olduğunu ifade etti. Başkan Yakar “Meclis üyelerimizin Cemal Gürsel Caddesinin isminin değişikliğiyle ilgili dilekçesi tarafımıza ulaştı. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri ile ilgili bir ismin değişmesi güzel olur. Ancak bu konuda acele karar vermeden halkımızın da görüş ve önerilerini dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum. İlçemizin en işlek ve uzun caddelerinden birisi olan Cemal Gürsel Caddesinin isim değişikliği ile ilgili ankete vatandaşlarımız  www.bulancak.bel.tr/anket linkinden ulaşılabilir” dedi. Anket sonuçlarını kamuoyu ile önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade eden Başkan Yakar “Halkımız hangi isim üzerinde karar kılarsa, üzerimize düşeni yaparız.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir