Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14231 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2017 - 13:34

Çetiner Güven Tazeledi

Büyüt
Küçült
Çetiner Güven

Giresun İli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliğinin seçimli genel kurulu yapıldı.Yapılan genel kurula iki liste katıldı. Katılan listelerden Servet Çiftçi 518 oy alırken Talat Çetiner 998 oy alarak rakibine 480 oy fark atarak tekrar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Çetiner 2007 yılında birliğimizi kurduk ve 10 yıldır Giresun hayvancılığına küpe takma, suni tohumlama, süt toplama, tarım danışmanlığı yapma, üyelerimizin destek almasına yardımcı olma gibi hizmetler verdik.

Çetiner yine ilimizde 2012 yılında 100 ile 250 lira arası suni tohumlama yapılıyordu.Birlik olarak suni tohumlama yapmaya başladık. 5 yıl sonra ilimizde suni tohumlama 50 ile 125 lira fiyatı arasında yapılıyor. Rekabet piyasası oluşturduk. 5 yıl sonra yarı yarıya düştü.

2016 yılında Türkiye ilk ve tek birlik olarak bedava küpe taktık. Birliğimize maliyeti 180 bin liradır. 2017 yılında da üyelerimize bedava, üye olmayanlara 8 TL küpe takıyoruz.

DOKAP dan 2,5 milyonluk süt soğutma tankı proje yaptık. 185 adet süt soğutma tankı aldık Sütçülük yapan ve süt satan üyelerimize 15 bin lira değerindeki süt soğutma tanklarını bedava dağıttık ve dağıtıyoruz.

Karadeniz de ilk defa hayvan hastanesi açacağız. Yine rekabet piyasası oluşturup üyelerimize çok ucuz fiyata ilaç temin edeceğiz ve hasta muayenesine gideceğiz. Suni tohumlamada olduğu gibi.

 Çetiner bu hizmetler ve seçim bir takım işidir, ekip işidir. Ekip olarak iyi hazırlandık, iyi hizmet verdik, iyi çalıştık ve seçimi kazandık. Bu çalışmalarından dolayı yönetim kuruluna, birlikte çalışan personellerime, bize yardımcı olan ve yanımızda duran dostlarıma çok teşekkür ederim. Giresun‘a ve birliğimize hayırlı olsun.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir