Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7649 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2012 - 15:44

Çoruh Edaş Müdürü Beytullah Özbayram' ın Ak Parti Keşap İİlçe Teşşkilatıı Ziyareti

Büyüt
Küçült
Çoruh Edaş Müdürü Beytullah Özbayram ın Ak Parti Keşap İİlçe Teşşkilatıı
AK Parti Keşap İlçe Başkanı Mustafa Kemal KURT İlçenin Elektrik sorunlarını görüşmek üzere ve yapılacak olan yatırımların değerlendirilmesi için ÇORUH EDAŞ ELEKTRİK DAĞITIM A:Ş: GİRESUN İL MÜDÜRÜ Beytullah ÖZBAYRAM'ı ilçeye davet ederek Köy Muhtarları ile toplantı düzenledi.

AK Parti Keşap İlçe Başkanı Mustafa Kemal KURT İlçenin Elektrik sorunlarını görüşmek üzere ve yapılacak olan yatırımların değerlendirilmesi için ÇORUH EDAŞ ELEKTRİK DAĞITIM A:Ş: GİRESUN İL MÜDÜRÜ Beytullah ÖZBAYRAM'ı ilçeye davet ederek Köy Muhtarları ile toplantı düzenledi.

Toplantıya İl Müdürü Beytullah ÖZBAYRAM, Proje Tesis Yöneticisi Eren ÖZKAYA ve Şebeke Amiri Şükrü KURT katılarak muhtarları dinlediler.

Ziyarete AK PARTİ Teşkilatından Karabulduk Belde Başkanı İzzet TEKBAŞ, Teşkilat Başkanı Samet KÜÇÜK, Seçim İşleri Başkanı Mahmut ÖZDEMİR,Kadın Kolları Başkanı Fatma YILDIRIM, ve diğer ilçe yöneticileri, mahalle ve köy muhtarlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Muhtarların talepleri tek tek kısa ve uzun vadede olmak üzere değerlendirildi ve muhtarların önerileri dinlendi.

Muhtarlar bazı konularda bilgi sahibi olduklarını, toplantının kendileri açısından olumlu olduğunu ve iletilen taleplerin yerine getirilmesini beklediklerini ifade ettiler.

İl Müdürü Beytullah ÖZBAYRAM, toplantı sonunda muhtarlara hitaben ‘’Bizler uzun yıllardan beri bu kurumun içinde görev almış kişiler olarak sizlerin sorunlarınızı biliyor, teknik olarak değerlendirildiğini ancak yeni yapılanma neticesinde şirketimizin çalışmalarından sizleri bilgilendirmek ve taleplerinizi birebir görüşmek için, Başkanın böyle bir toplantı yapmasına katılımımızı istemesinden memnuniyet duyduk ve sizlerle bir arada olmak için buradayız. Sorunlarınızı ve taleplerinizi değerlendireceğiz.’’ diyerek Başkana ve muhtarlara teşekkür etti.

Son olarak İlçe Başkanı Mustafa Kemal KURT şahsı ve Yönetim Kurulu adına katılımcılara ve muhtarlara teşekkür ederek hizmetlerin takipçisi olacaklarını belirterek şirket yetkililerine görevlerinde başarılar diledi.



Mustafa Kemal KURT
AK Parti Keşap İlçe Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir