Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8017 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2013 - 12:02

ÇORUH EDAŞ’tan Trofo Açıklaması

Büyüt
Küçült
ÇORUH EDAŞ’tan Trofo
Aksu Trafosunda meydana gelen arıza sonucu planlı kesintiler dışında oluşan kesintilerle ilgili ÇORUK EDAŞ İl Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Kurumdan yapılan açıklama şöyle:

“Giresun Merkez, Bulancak, Keşap, Piraziz ve Dereli İlçelerine enerji veren TEİAŞ'a ait AKSU Trafo Merkezindeki iki adet güç trafosundan birisi, son birkaç gündür sık arıza vermesi neticesinde gerekli müdahaleler yapılmasına rağmen, önceki gün itibariyle servis dışı kalmıştır.

 

TEİAŞ tarafından arızalı trafonun yerine yeni trafo tesis edilmesi işlemlerine başlanmış; bu süre zarfında bölgeye diğer trafodan geçici olarak enerji verilmiştir. Mevcut trafonun kapasitesinin aşırı yüklenme olduğu durumlarda yetersiz kalması nedeniyle, şehrimize verilen enerjide zaman zaman kesintiler meydana gelmektedir.

 

Yeni trafonun Giresun'a nakli, montajı ve devreye alınmasına kadar geçecek yaklaşık bir haftalık süre içinde özellikle tüketimin yoğun olduğu (puant) saatlerde, yük artışlarından meydana gelebilecek kesintilerin önüne geçebilmek amacıyla Karadeniz sahil yolu üzerindeki aydınlatmalar, park ve bahçe aydınlatmaları devre dışı bırakılacaktır.

 

Abonelerimizin kaliteli enerji kullanabilmesi için yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında Şirketimizce yapılan planlı kesintilerin dışında oluşan bu durum karşısında, ÇORUH EDAŞ olarak herhangi bir hizmet kusurumuz bulunmadığını ve Şirketimiz personelinin gerekli özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürecektir”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler