Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5758 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2011 - 18:50

Deniz Yıldızı, Mağdurların Yanında

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı, Mağdurların
Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her Perşembe Altaş TV'de gerçekleşen ve Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz tarafından sunulan yardım programının bu haftaki bölümünü Giresun Merkez Çığdibi'nde zor şartlarda yaşayan Ayşegül Dilli'ye yardım toplamak için düzenledi.

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her Perşembe Altaş TV'de gerçekleşen ve Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz tarafından sunulan yardım programının bu haftaki bölümünü Giresun Merkez Çığdibi’nde zor şartlarda yaşayan Ayşegül Dilli’ye yardım toplamak için düzenledi.

Programa Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet Şahin stüdyo konuğu olarak katıldı.

15 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Dilli’nin evine yapılan ziyaretin ilk görüntüleri Altaş Tv'de yayınlanmıştı. Bu programdan kısa bir süre sonra Deniz Yıldızı Derneği tarafından yapılan çalışma ile Ayşegül Dilli’nin annesi ile birlikte kaldığı evin hijyenik hale gelmesine katkıda bulunuldu. 17 Kasım 2011 Perşembe akşamı Altaş Tv’de yapılan programla da evin diğer ihtiyaçları için yardım çağrısı yapıldı.

Konu ile ilgili düşüncelerini açıklayan Dernek Başkanı Emine Acar; “Derneğimizi kurmadan önce bu kadar mağdur insan olduğunu düşünmüyordum. Dernek kurulduktan sonra Giresun’un gerçeklerini gördüm. Tüm çabalarına rağmen ihtiyaçlarını gideremeyen ihtiyar, yetim, dul ve özürlü vatandaşlarımız bizim için her zaman önceliklidir. Anlatmakla yaşamak çok farklı. Tüm yardımsever gönüllülerimizi derneğimizin yaptığı ziyaretlere katılmalarını ve sıkıntıdaki insanları birebir görmelerini istiyoruz. Biz dernek olarak veren elle alan eli birleştiriyoruz. Düşene el uzatmak lazım. Allah kimseyi düşürmesin. Öncelikle yakın çevremizdeki muhtaç insanları görmemiz ve yardım etmemiz lazım. Yarın bizim de ihtiyaç sahibi olmayacağımızın garantisi yok. Bundan dolayı bu tür yardım faaliyetlerinin içinde olmak lazım. Bu akşam da Ayşegül Dilli’ye yardım etmenin gayreti içinde olacağız. Sürekli söylediğimiz bir söz var. Milyonlarca deniz yıldızı sahile vurup ölümü bekliyor olabilir ama biz eğilip bir deniz yıldızını daha denize atarak onun yaşamasına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşayacağız ve amacımız bütün deniz yıldızlarını hayata bağlamak olacaktır” dedi.

Programa telefonla bağlanan Osman Özcan evin çinko kaplama masraflarını, İnişdibi Mahalle Muhtarı Fazlı Şen’in abisi evin marangoz eksiklerini gidermek için 250 euro, emekli imam Şükrü Şahin kereste eksiğini ve İstanbul’dan Mustafa Çakır 400 TL vererek evin eksiklerini tamamlamak için desteklerini verdiler.

Ayrıca Deniz Yıldızı Dernek Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan ve Mehmet Murat Şahin programı arayarak desteklerini belirttiler. Haber: Fatma Uğurlu
www.kerasushaber.net

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir