Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6671 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2011 - 18:51

Deniz Yıldızı, Yüzleri Güldürüyor

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı, Yüzleri
Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her Perşembe Altaş TV'de gerçekleşen ve Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz tarafından sunulan yardım programının bu haftaki bölümünü Giresun'un Dereli İlçesi'nin Yüce Köyü' nde tahtadan yapılma ve köhne bir evde 35 yıldır yaşayan Gülüşan Temel'e yardım toplamak için düzenledi.

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her Perşembe Altaş TV'de gerçekleşen ve Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz tarafından sunulan yardım programının bu haftaki bölümünü Giresun’un Dereli İlçesi’nin Yüce Köyü’nde tahtadan yapılma ve köhne bir evde 35 yıldır yaşayan Gülüşan Temel'e yardım toplamak için düzenledi.

Programa Giresun Dernekler Birliği Başkanı ve Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kütük ve Bulancak Erdoğan Köyü Dernek Başkanı Cemil Kızıltaş katıldı.

Yaklaşık 1 yıl önce ziyaret edilen ihtiyaç sahibi Gülüşan Temel'e, kış aylarında çatısına kar birikmesinden dolayı yıkılma tehlikesi olan ve can güvenliği olmayan evinin; yan tarafındaki araziye Deniz Yıldızı Derneği yetkilileri betonarme ev sözü vermişti. Geçen 1 yılın sonunda bitme aşamasına gelen evin 22 Kasım 2011 Salı günü teslim edilmesi bekleniyor.

Altaş Tv’de 10 Kasım 2011 tarihinde yapılan yardım programında bu eve buzdolabı, çamaşır makinesi, çekyat ve tüpü ile birlikte 4’lü ocak yardımı yapıldı. Evin mutfak eşyaları, mutfak kumanyası, tül ve perde, soba, yatak, yorgan ve halı ihtiyacının yardımseverler tarafından karşılanması bekleniyor.

Programa telefonla katılan Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Abdullah Akgün, Yılmaz Turan, Ercan Henden, Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Geldi, Ekrem Üngör, Aydın Kömürcü, Nevzat Çelik, Aydın Akbaş, Murat Sağlim, Osman Kahraman, Mehmet Özdemir, Vahap Güzel, Ayşe Türk ve Naci Hıdır çeşitli yardımlarda bulunarak yeni yapılan evin eksiklerini gidermeye çalıştılar.

Fransa’da yaşayan gurbetçi hemşerimiz Orhan Kuçan da evin inşaatına maddi destekte bulundu. Ayrıca evin yapımında büyük katkılarda bulunan Dereli İlçesi Yüce Köyü Muhtarı Hakkı Kök de programa telefonla katılarak tüm yardımseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti

Haber: Fatma Uğurlu
www.kerasushaber.net    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir