Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7003 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2013 - 19:01

Denizde Boğulmalara Önlem

Büyüt
Küçült
Denizde BoÄŸulmalara
az mevsimi ve deniz sezonunun açılmasından dolayı artan boÄŸulmalar için alınması gereken önlemlerle ilgili toplantı Vali Dursun Ali Åžahin baÅŸkanlığında, bugün saat 14.00’de Valilik Kriz Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.



Vali Şahin Başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ve ilgili daire amirleri katıldı.

Toplantı’nın açılışında bir konuÅŸma yapan Vali Åžahin, “Takdir Allah’tandır ama tedbirini almak ta kuldandır. Tedbir alınırsa belki başına gelenleri uzaklaÅŸtırabilir. Bizim inancımızda güzel bir söz vardır; ‘Bir kiÅŸinin canını kurtaran bütün insanlığı kurtarmış gibi olur’ o vesileyle denizde boÄŸulmaları önlemek bizim için önemlidir.” diyerek Cankurtaran görevlisi olmayan iÅŸletmelerin açılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceÄŸini ve açılan iÅŸletmelerinde verilen süre içerisinde eksikliklerini tamamlamamaları durumunda derhal kapatılacağını söyledi.

Yapılan toplantı sonucunda; Yaz mevsimi ve deniz sezonunun açılmasından dolayı meydana gelebilecek boğulmaların önlenmesi için; İl Özel İdaresi, sorumluluk bölgesine göre İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik, Defterdarlık, İl Halk Sağlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü görevlilerinden müteşekkil bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Bu Komisyon’un Giresun il sınırları içerisindeki sahillerde bulunan iÅŸletmeleri, güncel olarak hazırlanacak bir valilik genelgesindeki usul ve esaslara göre denetleyerek eksikliklerin giderilmesi için 1 hafta süre tanınmasına ve bu süre zarfında eksikliklerini tamamlamayan iÅŸletmelerin kapatılmasına için erekli yasal iÅŸlemlerin baÅŸlatılması da alınan kararlar arasında yer aldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir