Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5904 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2012 - 10:31

Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verildi

Büyüt
Küçült
Doğalgaz Çalışmalarına Hız
Vali Dursun Ali Şahin, bugün makamında bir toplantı yaparak ilimizde doğalgaz çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verildi

Vali Dursun Ali Şahin, bugün makamında bir toplantı yaparak ilimizde doğalgaz çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.   Toplantıya; AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, AKSA Doğalgaz Giresun Şube Müdürü Hakkı Kâhya, Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Özgan ve Giresun Belediyesi yetkilisi Mustafa Uzun katıldı.   Doğalgaz çalışmalarında; Sütlaç Deresinde ara verilen çalışmaların Yeniyol güzergahından devam ederek yeniden başladığını belirten Bölge Müdürü Gürler, çalışmaların yılsonundan önce Hükümet Konağına kadar bitirileceğini belirtti.   İlk etapta Milli Eğitime bağlı 8 kamu kuruluşunda doğalgaz verilmeye başlanacağını kaydeden Gürler, ardından Yeniyol’la Hükümet Konağı güzergâhındaki diğer eğitim kurumlarına da doğalgaz verilmeye başlanacağını söyledi.   Doğalgazın medeniyet olduğunu kaydeden Vali Şahin, bu medeniyetin biran önce ilimize getirmesi için çalışmaların koordineli bir şekilde hızlandırılmasını istedi. Doğalgaza geçişle ilimizin en büyük sorunlarından olan hava kirliliğine çözüm olacağını belirten Vali Şahin,  İlimizde doğalgaza geçiş konusunda herhangi bir aksaklığa yer vermeden çalışmaların titizlikle planlanan sürede bitirilmesi talimatını verdi.   Yapılan görüşmeler sonucunda ilk etapta; 25. Yıl Endüstri Meslek Lisesi, Gedikkaya Anaokulu, Şehit İsa Yüksel İlköğretim Okulu, Gedikkaya İlköğretim Okulu, Rehperlik Araştırma Merkezi, 75. Yıl Anaokulu, Halk Eğitim Merkezi ve Çotanak İlk Öğretim Okulu´na doğalgaz bağlanması, diğer okullara ve kamu binalarına doğalgaz bağlanması için de çalışmaların devam ettirilmesi kararlaştırıldı.  

    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir