Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5516 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2013 - 11:30

Doğalgazda Çalışma Mart'ta Başlayacak

Büyüt
Küçült
Doğalgazda Çalışma Martta
Yüklenici firmanın işi bırakmasıyla aksayan doğalgaz çalışmaları Mart ayı başında yeniden başlayacak.

Konuyu yakından takip eden Vali Dursun Ali Şahin dün doğalgaz yetkililerini makama davet ederek ayrıntılı bilgi aldı. Doğalgaz konusunda geçtiğimiz yıl verilen sözlerin askıda kaldığını belirten Vali Şahin, yıl içinde hızlı bir çalışma temposuyla geçmişte yapılamayanların telafi edilmesini ve gelecek kış gelmeden 10 bin aileye doğalgaz ulaştırılmasını istedi.

Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı da geçmişten ders çıkardıklarını belirterek yıl içerisinde hiçbir aksaklığa meydan vermeyecek şekilde planlarını yaptıklarını söyledi. Konyalı anlaşma yaptıkları yüklenici firmanın deneyimli olduğunu ve süresi içinde işi tamamlayacağını sözlerine ekledi.

Yetkililer proje üzerinde  Vali Şahin’e bilgi sundular. Yıl içerisinde Yeniyol  mevkiinden Hükümet Konağına kadar bazı mahallelere 30km polietilen hat ve 3km çelik hat imalatını tamamlayarak 10 bin daireye hitap edecek olan şebekenin tamamlanacağını söylediler.

Ziyarette Genel Müdür’ün yanı sıra, Bölge Müdürü Doğan Gürler, İl Müdürü Hakkı Kahya ve yüklenici firma yetkilisi de hazır bulundu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir