Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4839 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2013 - 23:02

Doğankenspor Yönetiminden Emür' e Ziyaret

Büyüt
Küçült
Doğankenspor Yönetiminden Emür e
Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tekin ile birlikte bugün Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür'ü makamında ziyaret etti.

DOĞANKENTSPOR YÖNETİMİNDEN EMÜR’E ZİYARET

 

Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tekin ile birlikte bugün Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür'ü makamında ziyaret etti.

 

Doğankentspor’un kurucu başkanı olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Kulüp Başkanı Özden, 2008 yılında kurulan Doğankentspor Derneği Spor Kulübü’nün 4 yılda büyük başarılar elde ettiğini, bu başarılarını da geçtiğimiz yıl 1.Amatör Küme ’ye yükselerek perçinlediğini belirterek “Yönetime tekrar seçilmemiz ve amatör kümeye farklı bir bakış açısı getirmek için örnek almak yerine örnek olmak için il ve ilçemizdeki yöneticilerimize ziyaretlerde bulunarak çalışmalarımızla ilgili bilgi aktarıyoruz.” Dedi.

 

Başkan Özden,   Genel Sekreter Emür’e bu yoğun çalışma tempoları içerisinde kendilerine zaman ayırdıkları için teşekkür ederek, Doğankentspor Kulübü’nün mavi-beyaz renkli, 28 numaralı, adının yazılı olduğu bir forma hediye etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emür, kendisinin de bir zamanlar Keşap Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde Keşap Belediyesinin amatör spor kulübü ile yakından ilgilendiğini, amatör kümedeki takımların hangi şartlar içerisinde mücadele ettiklerini çok iyi bildiğini dile getirerek Doğankentspor’a başarılar diledi.

 

Kendisine hediye edilen formayı Halı Saha maçlarında giyerek Doğankentspor’u halı sahada da başarıyla temsil edeceği esprisi yapan Genel Sekreter Emür’e Doğankentspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Tekin “Keşap Belediye Başkanlığı yaptığınız dönemdeki başarılı çalışmalarınızı biliyoruz. Şu anda başında bulunduğunuz kurumun da yükünün ve sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunu ve bu görevinde üstesinden başarıyla geldiğinizi tüm Giresun halkı gibi bizde yakından takip ediyoruz. Bu görevlerin üstesinden anlının akıyla çıkan birinin Doğankentspor’u en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam. Bu bize onur verir.” Diyerek yakın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür etti.

 

 

Foto: Serdar KOÇ

Haber: Ömer TEKİN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir