Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5029 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Şubat 2012 - 19:24

Drama Vali Şahin El Koydu

Büyüt
Küçült
Drama Vali Şahin  El
Bir video paylaşım sitesinde yayınlanan, ilimizde yaşayan çok nüfuslu aileyle ilgili aile dramı içerikli görüntüler üzerine Vali Dursun Ali Şahin olaya el koydu.

Bir video paylaşım sitesinde yayınlanan, ilimizde yaşayan çok nüfuslu aileyle ilgili aile dramı içerikli görüntüler üzerine Vali Dursun Ali Şahin olaya el koydu.     Keşap Küçükgeriş Köyünde, sağlıksız ve korunaksız, küçük ve yetersiz bir köy evinde yaşayan 13 nüfuslu bir ailenin durumunu paylaşım sitesinden öğrenen Vali Şahin, Kaymakam Dr. Polat Kara ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Demir’e talimat vererek gereğinin yapılmasını istedi.   Talimat üzerine dün köye giden Kaymakam, İlçe Sosyal Yardımlaşma görevlileri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkili ailenin durumunu yerinde incelediler.   Yapılan inceleme neticesinde;   Çok eski ve harabe bir evde yaşlı bir çift ile eşi tarafından terk edilmiş oğlu ve küçük yaşlarda 4 çocuğu,  ayrıca diğer oğlu ve eşi ile en küçüğü bir yaşını doldurmayan   4 çocuğu olmak üzere toplam 13 kişinin yaşadığı belirlendi.   Kaymakamlıkça evin durulacak şekilde onarım ve tamiri için hazırlanan Keşif Raporu ve ev ile ilgili Komisyon Raporu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne gönderilerek Barınma Yardımı talebinde bulunulmuştur.   Ayrıca İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aileye öğrenci olan çocukları da göz önünde bulundurularak nakdi yardım yapılmıştır.   Evde bulunan küçük yaşlarda olan 8 çocuk için incelemede bulunan Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce nakdi yardım yapılması için acilen çalışma başlatılarak mağdur olan ailenin ihtiyaçları giderilmiştir.

  


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir