Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4707 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Mart 2012 - 10:29

Dünyamızın Bereketi Yaşlılarımız

Büyüt
Küçült
Dünyamızın Bereketi
Yaşlılarla ilgili hizmetlerine sürekli olarak devam eden Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık dört yıldır yardımcı olmaya çalıştığı 82 yaşındaki Alptekin Şükür amcayı ziyaret etti.

DÜNYAMIZIN BEREKETİ YAŞLILARIMIZ

 

    Yaşlılarla ilgili hizmetlerine sürekli olarak devam eden Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık dört yıldır yardımcı olmaya çalıştığı 82 yaşındaki Alptekin Şükür amcayı ziyaret etti.

     Espiye İlçesinin hacı Köyünde sahipsiz ve kimsesiz olarak yalnız yaşamaya çalışan Alptekin amcayla dernek yönetimi yaklaşık dört yıl önce tanıştı. Çok zor şartlarda yaşamaya çalışan amcaya önce Espiye merkezden bir ev tutuldu. Yardımsever insanlarımızla birlikte yeni evin ihtiyaçları karşılandı. Sonra Alptekin amca; köyündeki dededen kalma evinden alınarak Espiye merkezde kendisi için hazırlanan yeni evine yerleştirildi. Dernek yönetimi geçen dört yıl içinde belirli aralıklarla Alptekin Şükür amcaya gıda ve sağlık konularında yardımcı olmaya çalıştı. Yönetim kurulu üyesi Berrin Aydın’ın yaptığı son ziyarette son derece bitkin ve sağlık açısından son derece rahatsız görülen amcayı Giresun Devlet Hastanesi yetkilileriyle iletişim kurup dernek arabasıyla birlikte hastaneye getirildi. 82 yaşındaki Alptekin Şükür amcanın 5 günlük  sağlık taramaları ve tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evine bırakıldı.

    Başkan Emine Acar, köylerimizde unutulmuş, yalnız yaşamaya terkedilmiş, kaderiyle baş başa bırakılmış çok sayıda yaşlılarımız var. Onlar bizim dünyamızın bereketi, başımızın tacı, hiçbir yaşlımızın kimsesiz ve yokluk içinde yaşamasına gönlümüz razı gelmez. Dolayısıyla biz bu amcayı ömrünün bundan sonraki bölümünde sağlıklı bir ortamda kalabilmesi amacıyla bir bakım ya da huzurevine yerleştirmek istiyoruz. Bu amcamızın bakım ve tedavi sürecinde başta başhekim Ahmet Bal ve ekibi olmak üzere yaklaşık dört yıldır amcaya verilen hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir