Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6630 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2013 - 02:16

Eğitim-Öğretim Yılı Sona Erdi

Büyüt
Küçült
Eğitim-Öğretim Yılı Sona
2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı bugün Kanuni İlköğretim Okulunda Vali Vekili Fethi Yorulmaz’ın katılımıyla yapılan karne töreni ile sona erdi.

İl Merkezinde, Kanuni İlköğretim Okulu 2-B sınıfında yapılan karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Vali Vekili Fethi Yorulmaz; “Nüfusu genç bir ülkeyiz ve en büyük farkımız bu genç ve yetişkin olan her şeyimiz çocuklarımız. Bütün yaşantımız çocuklarımız üzerine kurulu. Geleneksel yapımız itibariyle çocuklarımızı çok seviyoruz. Onları her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Tatilde okuma alışkanlıklarınızı bırakmayın ve yararlı bilgiler edinin. Çünkü ülkemizin en büyük güvencesi sizlersiniz. Sizlerle şimdi övünüyoruz, gelecek de de övüneceğimize inanıyorum. Tatiliniz hayırlı olsun.” dedi.

 

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, “Eğitim-Öğretim yılı sonu itibariyle bugün bütün okullarımızda 80 bin öğrenci karnesini alarak yaz tatiline girmiş bulunuyor. Bu nedenle beraber çalıştığımız bütün meslektaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kitap okumak aydınlıktan geçer. Öğrencilerimize tatil boyunca kitap okumayı, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca bugünkü törene katılarak bizleri onurlandıran Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz’a şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Ardından sınıftaki öğrencilere karneleri Vali Vekili Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Akkurt, Şube Müdürü Burhan Bayrak, Okul Müdürü Olgun Albayrak ve sınıf öğretmeni Adnan Aktan tarafından verildi.

 

Okulun diğer öğrencileri okul bahçesinde öğretmenleri ve veliler eşliğinde karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. 







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir