Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5365 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2013 - 10:09

Ekmek Nimettir,İsraf Etmeyiniz

Büyüt
Küçült
Ekmek Nimettir,İsraf
Vali Dursun Ali Şahin, ülke genelinde başlatılan ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından yürütülen ekmek israfı kampanyasına destek vererek “Ekmek nimettir. Nimeti israf etmeyiniz, ettirmeyiniz” dedi.

Ekmek Nimettir,İsraf Etmeyiniz

Vali Dursun Ali Şahin, ülke genelinde başlatılan ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından yürütülen ekmek israfı kampanyasına destek vererek “Ekmek nimettir. Nimeti israf etmeyiniz, ettirmeyiniz” dedi.   İl olarak “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası”na tam destek verdiğini belirten Vali Şahin, Kaymakamlar, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve basının işbirliğiyle kampanyanın hedefine ulaşacağını kaydetti.   Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün ülkemizde ekmek israfının boyutlarını araştırmak için yürüttüğü çalışmalar sonucunda ekmek israfını gündeme getirerek, israfın önlenmesine ilişkin duyarlılık yaratmak amacıyla böyle bir kampanya başlatıldığını belirten Vali Şahin, “Ekmeği tasarruflu bir şekilde kullanın. Bir dilim ekmeğe muhtaç insanların olduğu bir dünyada ekmeklerin israf edilerek çöpe girmesi vahim bir durumdur. Ekmeğin üretim ve tüketim aşamasındaki israf konusunda toplumun bilinçlendirilmesi ve ekmek israfının önlenmesi için başlatılan bu kampanyaya herkesin desteğini bekliyoruz. Kaymakamlar bugünden sonra kendi ilçelerinde müdürler, sivil toplum kuruluşu başkanları ile organize olarak ekmek israfını asgariye düşürmek için çalışacaklar. İsrafı önleme konusunda herkese görev düşüyor. Bunun bilinciyle herkes önce kendinden başlasın. Ekmekte tasarruf etme, israf etmeme bizim kültürümüz, medeniyetimizdir. Kampanyaya dolayısıyla kültürümüze sahip çıkalım” şeklinde konuştu.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir