Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5775 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2013 - 02:13

Emniyetin Operasyonları Sürüyor

Büyüt
Küçült
Emniyetin Operasyonları
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından, gümrük kaçağı Sigara ticareti yapan şahısların deşifresi ve yakalanması ile ilimizde silah kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 8 Bin 520 Paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 2 Adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 7 adet şarjör ve 94 adet mermi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak İl Emniyen Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle;

İlimiz güzergahındaki sahil şeridi karayolunda, Trabzon ilinden ilimiz istikametine seyir halindeki 52…… plaka sayılı araç 09/06/2013 günü, saat: 22.00 sıralarında,  34…… plaka sayılı araç 14/06/2013 günü 01:00 sıralarında durumundan şüphelenilerek görevli ekipler tarafından izlenmeye başlanılmış ve ilimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde güvenlik önlemleri alınarak araçlar durdurulmuş, araçların içerisinde yapılan aramalarda;

 

52…… plaka sayılı araç içerisinde  4 Bin 600 Paket gümrük kaçağı sigara yakalanarak el konulmuş, araç sürücüsü F.İ.(1978) isimli şahıs hakkında, 5607 S.K.M. (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

 

Yine 34…… plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada 3 Bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek el konulmuştur. Araç sürücüsü M.H.(1976) isimli şahıs hakkında, 5607 S.K.M. (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

 

İlimiz Tirebolu ilçesinde 14/06/2013 günü, İ.C. (1977), G.B.(1952) ve F.B. (1977) isimli şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda, İ.C. (1977) isimli şahıstan 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 7 adet fişek, G.B.(1952) isimli şahıstan 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 6 adet şarjör 87 adet fişek ele geçirilmiş ve şahıslar hakkında 6136 S.K.M. suçundan yasal işlem yapılmıştır.






Kablo Hırsızları Yakalandı


İlimiz Şebinkarahisar ilçesinde bir maden şirketinden çalınan kablolar ilçe merkezindeki bir iş yerinde ele geçirildi.

Şebinkarahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; ilçe genelinde bulunan şantiyelerde zaman zaman kablo hırsızlığı olaylarının gerçekleşmesi sebebiyle, çalıntı kabloların ilçede bulunan işyerlerine satılmış olabileceği değerlendirmiştir.

 

Kablo hırsızlığı gerçekleştiren şahıs veya şahısların yakalanabilmesi, çalıntı kablo alan işyerlerinin tespit edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda;  bir iş yerinden 11.06.2013 günü 400 Kg. ağırlığında çalıntı kablo ele geçirilmiş ve söz konusu kablonun İlçe Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan bir Maden Şirketinden çalındığı tespit edilmiştir.

 

Konu ile ilgili olaya karıştığı tespit edilen E.Ö., E.A., M.A., isimli şahıslar yakalanarak  gerekli yasal işlem başlatılmıştır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir