Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6506 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2012 - 18:56

Emniyetten Kaçakçılara Bir Darbe Daha

Büyüt
Küçült
Emniyetten Kaçakçılara Bir Darbe
Birbirinden başarılı operasyonlara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü mensupları kaçakçılara bir darbe daha vurdu.

Birbirinden başarılı operasyonlara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü mensupları kaçakçılara bir darbe daha vurdu.   Emniyet Müdürlüğü son yapılan operasyonlarla ilgili bir basın bülteni yayınladı. Müdürlüğün yayınladığı bülten şu şekildedir:    Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 08.02.2012 günü İlimiz Aksu Mahallesi Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü önünde 23:00 sıralarında yapılan aramalarda; Gürcistan’dan gelerek Antalya iline gitmekte olan R.T. (1970) isimli şahsın kullandığı bir yolcu firmasına ait otobüs içerisinden;   Çeşitli markalarda 1340 paket sigara, ve 8 adet farklı markalarda 1 litrelik gümrük kaçağı Votka ele geçirilmiş, konu ile ilgili yasal işlem başlatılmıştır.   Kaçak içki ve sigara ile halkın sağlığıyla oynayan ve kaçak yollardan getirilen içki ve sigaralarla ülke ekonomisinde ciddi miktarlarda vergi kaybına neden olan şahıslar ile mücadelemiz hız kesmeden, kararlılıkla devam edecektir.   Bu şekilde halkımızın sağlığıyla oynayan ve ülke ekonomisinin zarara uğramasına sebep olan şahısların yakalanıp adli makamlar önüne çıkartılarak gerekli cezaların verilmesini sağlamak için tüm birimlerimiz çalışmalarına artan bir ivme ile devam ederken, halkımızın da yapacakları ihbarlar ile bu çalışmaları destekleyeceği inancındayız.          




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir