Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5693 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2012 - 09:52

Emniyetten Yılbaşı Tedbirleri

Büyüt
Küçült
Emniyetten Yılbaşı
İl Emniyet Müdürlüğü’nün 31 Aralık Pazartesi günü Yılbaşı olması nedeniyle şehirlerarası yollarda ve şehir merkezlerindeki araç trafiğinde ciddi bir şekilde artış olacağına dikkat çekerek, kutlamalarının huzur ve güvenlik içinde geçmesi, kutlamalar esnasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için bazı tedbirleri alınacağını açıladı.

Emniyetten Yılbaşı Tedbirleri

İl Emniyet Müdürlüğü’nün 31 Aralık Pazartesi günü Yılbaşı olması nedeniyle şehirlerarası yollarda ve şehir merkezlerindeki araç trafiğinde ciddi bir şekilde artış olacağına dikkat çekerek, kutlamalarının huzur ve güvenlik içinde geçmesi, kutlamalar esnasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için bazı tedbirleri alınacağını açıladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün alınacak trafik ve asayiş tedbirlerine ilişkin açıklaması şöyle;

Trafik Tedbirleri:

Her yılsonunda olduğu gibi 31.12.2012 günü Yılbaşı olması nedeni ile şehirlerarası yollarda ve şehir merkezlerindeki araç trafiğinde ciddi bir şekilde artış olacağı aşikârdır.

Vatandaşlarımızın yeni yıl kutlamalarında, gerek eğlence merkezlerinde, gerekse müzikal ortamlarda alınan alkol ile birlikte eğlence sonrası araç sürücülerinin araçları ile seyir halinde iken araçları üzerindeki hâkimiyet performansını olumsuz yönde etkileyeceği düşüncesinden hareketle, sürücülerin hata yapma riskleri arttığından, tek taraflı, yoldan çıkma, devrilme ve arkadan çarpma ile sonuçlanan kazalara sebebiyet verilmemesi konusunda; İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünce 30–31 Aralık 2012 tarihlerinde Ülkemiz genelinde tüm İllerimizde özellikle alkollü olarak araç kullanımının önüne geçilebilmesi amacı ile alkol kontrol ve denetim uygulamaları yapılacaktır.

Özellikle yılbaşı akşamı araç sürücülerinin alkollü olarak araç kullanımına müsaade edilmemesi, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde yeni yıla girmelerine katkı sağlayacaktır.

Yılbaşı tatili süresinde vatandaşlarımızın bir olumsuzluk yaşamaması için TRAFİK KURALLARINA VE GÖREVLİLERİN İKAZLARINA UYMALARINI ÖNEMLE HATIRLATIRIZ. 

Asayiş Tedbirleri:

Yeni yıl kutlamalarının huzur ve güvenlik içinde geçmesi, kutlamalar esnasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için; Çevreyi rahatsız edecek şekilde yüksek sesle müzik yayını ve gürültü yapılmaması, İzinsiz bir şekilde Havai Fişek, Torpil v.b. şeylerin atılmaması, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ederek Kuru Sıkı veya ateşli silahların kullanılmaması gerekmektedir.

Bunlara aykırı hareket edenlere müsamaha gösterilmeyecek, titizlikle takip edilerek bu ve benzeri davranışları gösterenler hakkında adli ve idari işlem yapılacaktır.

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur içinde girmesi için gerekli tüm tedbirler Giresun Emniyet Müdürlüğümüz tarafından alınacaktır.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir