Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4981 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2013 - 09:33

Emre Aykırı Davranışa Ceza

Büyüt
Küçült
Emre Aykırı Davranışa
İl Emniyet Müdürlüğü; okul çevresinde bekleyerek eğitim ve öğretime, çevreye rahatsızlık veren şahıslar hakkında idari para cezası uygulanması ile ilgili bir bülten yayınladı.

Emre Aykırı Davranışa Ceza

İl Emniyet Müdürlüğü; okul çevresinde bekleyerek eğitim ve öğretime, çevreye rahatsızlık veren şahıslar hakkında idari para cezası uygulanması ile ilgili bir bülten yayınladı.   Emniyet Müdürlüğü’nün yayınladığı bültende;   “Çocuklarımızın daha güvenli ve huzurlu ortamda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamak amacıyla 5442 sayılı İl İdare Kanununun 11 ( C ) Maddesi gereğince Valiliğimizce verilen karara istinaden;   İl genelinde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarının, yakın çevresinde, müştemilatında ve bahçesinde, okullar, resmi kurumlar ve ibadethanelerin çevrelerinde, eğitim ve öğretim faaliyetleri ile ilgisi bulunmayan, kurumun sükûn ve huzuruna, güven ve esenliğine, eğitim ve öğretim hizmetlerinin sağlıklı bir biçimde yürütülmesine engel olabilecek nitelikte şahısların olması, OC gaz spreyi ve elektroşok cihazı ile kurumlara girilmesi durumunda bu şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi gereğince “Emre Aykırı Davranış” tan idari para cezası uygulanacaktır.   Ayrıca çocuklarımızın ruhen ve bedenen sağlıklı bir birey olarak yetişmesi, alkol ve tütün mamullerinin zararlı etkilerinden korunması için 18 yaşından küçüklere paket- dal sigara ve alkollü içecek satan işyerleri üzerindeki denetimlerimiz artarak devam edecektir.” denildi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir