Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6023 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2013 - 14:32

EMŞAV, Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim Okutacak

Büyüt
Küçült
EMŞAV, Şehitler İçin Kuran-ı Kerim
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Giresun Şubesi tarafından, her ayın son Perşembe günü şehit olmuş Giresunlu emniyet personelleri için Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutulacak.


Konu hakkında açıklama yapan Emniyet Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Vakfı Giresun Şubesi’nden (EMŞAV) Şube Başkanı Gazi İhsan TOPÇU, şu bilgileri verdi:

“Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Giresun Şubesi olarak bugüne kadar birçok etkinlik ve faaliyetlerde bulunduk. Aldığımız olumlu tepkiler ve destekler sayesinde yeni çalışmalar yapmayı uygun bulduk. Bu çerçevede, içinde bulunduğumuz Ocak ayının son Perşembe günü yani 31 Ocak’ta ikindi namazından sonra Giresun Müftülüğü Site Cami’nde şehit olmuş Giresunlu emniyet personellerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutarak, canları ve kanları ile aziz vatanımıza hizmet ederken şehit düşmüş çok değerli emniyet personeli arkadaşlarımızı unutmadığımızı ve hiçbir zaman da unutmayacağımızı ifade etme imkânı bulacağız. Bu programı sadece Ocak ayında değil; her ayın son Perşembe günü yapacağız.

Bu vesile ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Vakfı Giresun Şubesi olarak, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerimize de sabırlar diliyor, tüm Giresunluları Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programımıza davet ediyoruz.”

Haber: Hakan Uğurlu
 www.kerasushaber.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir