Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6231 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2012 - 12:50

Emür' den Çocuklara Müjde

Büyüt
Küçült
Emür den Çocuklara
İl Özel İdare Giresun'un En Büyük Parkını Yapıyor

EMÃœR’DEN ÇOCUKLARA MÃœJDE

İl Özel İdare Giresun'un En Büyük Parkını Yapıyor

İl Özel İdaresi Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon alanı yapım çalışmalarına start verdi.

Tayyaredüzü Mahallesi'nde eski polis evinin bulunduÄŸu sahil dolgu alanına (26 bin 200 m2) Giresun’un ey büyük rekreasyon projesinin yapımına baÅŸlayan Özel Ä°dare, tesviye çalışmalarına devam ediyor.  

Ä°l Özel Ä°dare Genel Sekreteri Mehmet EMÃœR beraberinde Ä°l Özel Ä°daresi Teknik personelleri ile inÅŸaat alanına giderek incelemelerde bulundu. Ä°nceleme sonrası bir açıklama yapan Emür, “Ä°l Özel Ä°daresi tarafından 26.200 m2 üzerine yapılacak olan Rekreasyon alanı aynı zamanda Giresun’a yapılan en büyük açık alan parkı olma özelliÄŸine de sahip olacak. Gençlik merkezinin içersinde, yaklaşık 650 metrelik yürüyüş jogging parkuru, 1 adet nizami halı saha, 1 adet tenis kortu, 4 adet yarım saha sokak basketbolu alanı, içersinde voleybol, hentbol, futsal oynamaya elveriÅŸli çok amaçlı oyun sahası, kadın etkinlik merkezi, 2 adet kafeterya, bisiklet parkı, 1 adet seyir terası, çok amaçlı etkinlik meydanı, 160 araçlık otopark, spor aletleri, yer santrancı, gezinti yolu, havuz bulunuyor.” dedi.

Bununla beraber park alanı yapımında çocuklarında unutulmadığını, rekreasyon alanı içerisinde yaklaşık 2000 m2’lik Giresun’un ve Karadeniz’in en büyük çocuk oyun alanını da bulunacağını söyleyen Genel Sekreter Emür, 4 - 7 yaÅŸ grubu çocuklar için oyun grupları, 7-15 yaÅŸ çocuklar için oyun yerleri, engelli çocuklarımız için çocuk oyun alanı bulunacak. Parkın içersinde bulunan aktivasyon alanlarına yoÄŸun bitkilendirme eÅŸlik edecek. ÇeÅŸitli tür, cins ve boylarda  AÄŸaç, çalı, yer örtücü bitkiler ve çim alanlar tanzim edilerek doÄŸa ile iç içe spor yapma imkanı saÄŸlanacak. Park alanında ayrıcalıklı ışıklandırma çalışması yapılarak özellikle bahar ve yaz aylarında akÅŸam saatlerinde de halkımızın spor yapması saÄŸlanacak. Spor yapmaya dinlenmeye gelen aileler için oturma alanları ve piknik yapma alanları da projenin içinde bulunuyor. Bir çok fonksiyonu ve aktivasyonu içinde barındırabilecek olan ve Giresun’un en büyük açık alan parkı olacak Gençlik Merkezinin yapımını yaklaşık olarak 1 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir