Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6521 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2011 - 11:43

Engelliler Şenliğe Hazırlanıyor.

Büyüt
Küçült
Engelliler Şenliğe
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Giresun Engelliler Şenliği büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanılıyor. Geçen yıl yapılan şenlik çok büyük beğeni toplamıştı.

Engelliler Şenliğe Hazırlanıyor.

Geleneksel Giresun Engelliler Şenliği Başlıyor. 

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Giresun Engelliler Şenliği  büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanılıyor. Geçen yıl  yapılan şenlik çok büyük beğeni toplamıştı.

        2010-200.jpg   Geçen yıldan alınan güçle bu yıl çok daha büyük bir organizasyona imza atılacağını belirten Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bülent Aytekin”.’Eğitim Her Engeli Aşar Projesi’ ve 10–16 Mayıs'da kutlanan  Engelliler Haftası'nın şenliğe dönüşmesi için bütün kurumlar el ele verdi. Şenlik 9 Mayıs Pazartesi Günü Saat 11.00 de  Giresun  Off Road Kulübü'nün katkısıyla, içinde engelli öğrencilerin bulunduğu Araç  Konvoyu ile başlayacak. Güzergâh olarak  Atapark'tan,Gazi Cad.,Doğum Hastanesi Sapağı,Hükümet Konağı güzergahı takip edilecek. Aynı gün ayrıca Şenlik komisyonu tarafından resmi ziyaretlerde de bulunulacak.”dedi.

Engellilerin sorunlarının uygar milletlerin gündeminde en ön sıralarda yer aldığının altını çizen Müdür Aytekin ”Engellilerin sorunlarına eğilmek, engelli ailenin sorunlarına eğilmekle başlar. Bu bilinç ve duyarlılıkla 10 Mayıs'ta Debboy'dan Atapark'a Engelliler Kortej Yürüyüşü Yapılacak. Korteje SHÇEK Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Mehter Takımı da eşlik edecek. Çelenk Koyma Töreninin ardından engelli kurum ve kuruluşları açılan stantlarda hazırladıkları eserleri sergileyecekler. Anfi tiyatro bölümünde programa  katılan protokole ve davetlilere yeteneklerini sergileyecek olan engelliler, aynı zamanda  yerel sanatçılarımızın söyleyeceği şarkı ve türkülerle de coşacaklar.”şeklinde konuştu.

Şenliğin en görkemli bölümü gece etkinliklerine ayrıldığını ifade eden Müdür Aytekin” SHÇEK  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin Engellilerden oluşturulan Mehter Takımı, Sema Gösteri Ekibi ve Sıra Gecesi Ekibi'nin Işık, Duman, Konfeti eşliğinde sergileyeceği performans heyecanla bekleniyor. Gecede, Giresun’da bir ilk gerçekleştirilerek.Gecenin Havai Fişek Gösterisiyle tamamlanması planlanıyor.11 Mayıs Çarşamba günü Şehir stadında Uçurtma Şenliği yapılacak. Şenlik kapsamına denk getirilen Engelli Çift Hasan ve Hatice' nin düğünü de Sevdam Düğün Salonu'nda Saat 19.00 da  yapılacağını” bildirdi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir