Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7669 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2011 - 11:25

Fatih Aydın Burs Komisyonu başkanı Oldu.

Büyüt
Küçült
Fatih Aydın Burs Komisyonu başkanı
Veysel Ekmen'den boşalan Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanlığı görevine Fatih Aydın getirildi.

Veysel Ekmen'den boşalan Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanlığı görevine Fatih Aydın getirildi.

Çamoluk Derneği eski Başkanlarından Veysel Ekmen BURS KOMİSYONU BAŞKANLIĞI görevini Fatih Aydın'a devretti.

Çamoluk Derneğinin ve Burs Komisyonunun eski Başkanı Veysel Ekmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Yıllardır birlikte çalıştığımız ve Burs Komisyonunun dününü-bugününü çok iyi bilen, bir kardeşime Fatih Aydın'a görevi devretmiş bulunuyorum.

Fatih Aydın kardeşimiz, bugüne kadar burs komisyonuna ciddi emekler vermiştir. Burs mülakatlarını yapmıştır ve bursiyer öğrencilerimizle her zaman irtibat halinde olmuştur. Burs Komisyonun ve Gençlik Komisyonun tertiplediği organizasyonlarda her zaman başı çekmiştir ve bursiyer öğrencilerimizin katılım sağlaması noktasında ciddi emekler vermiştir. Aynı zamanda Çamoluk Dernek yöneticiliğinde de üzerine aldığı görevleri layıkı ile yerine getirmiştir.

Bu düşüncelerle ben Fatih kardeşime görevi devrettim. Artık Çamoluk Derneği BURS KOMİSYONU BAŞKANI Fatih AYDIN'dır. 

Kendisi tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum

Ne mutlu bize ki, bundan on küsür yıl önce burs verdiğimiz bir kardeşimizi artık Burs Komisyonu başkanı oldu. Bir diğeri Çamoluk Derneği Genel Sekreteri oldu, bir diğeri Başkan Yardımcısı oldu ve yönetimde 8-9 tane bursiyer kardeşimiz var.

Gençlerimizi Çamoluk Derneğine, Çamoluk Derneğini de gençlerimize kazandırmış olmanın verdiği haklı mutluluğu yaşıyoruz.

Gözüm arkada kalmadan görevi Fatih Aydın kardeşime devrettim, inanıyorum kendisi ve ekibi daha başarılı çalışmalar yaparak Bursu daha iyi yerlere götürecek ve burs sayısını artıracaklardır." dedi.

4 Aralık 2011 Pazar günü gerçekleştirilen Çamoluk Derneği Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim listesinde yer alan FATİH AYDIN, 11 Aralık 2011 tarihinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında ÇAMOLUK DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI ve BURS KOMİSYONU BAŞKANLIĞI görevlerine atandığı bildirildi.

Türkiye Bürokratlar ve İş Adamları Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nda Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürüten Fatih AYDIN, Sivil Toplum Kuruluşları konusunda oldukça tecrübeli bir isim.

Çamoluk Derneğinin eski bursiyerlerinden olan ve oniki yıldır Çamoluk Derneği'nde; Gençlik Komisyonu Yöneticiliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Başkan Yardımcılığı gibi görevler üstlenen Aydın, Çamoluk'un Usluca Köyü'nden.

 

Fatih AYDIN Kimdir?

1976 yılında Giresun-Çamoluk Usluca Köyü’nde doğdu. İsmailağa Kur’an Kursunda dini eğitim aldı. Atatürk Üniversitesi İktisat bölümünde lisans derecesi, Okan Üniversitesi Denetim ve Muhasebe bölümünde yüksek lisans derecesi aldı. Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Lisansı ve S.M. Mali Müşavirlik Ruhsatı sahibi. 2000-2004 yılları arasında MEB’e bağlı okullarda ve özel dershanelerde Bilgisayar ve Muhasebe Öğretmenliği yaptı. İstanbul Adli Yargı Komisyonu tarafından Bilirkişi olarak seçilen Fatih AYDIN’ın ‘’Ne Eylüller Gördü Bu Ömür’’ isimli yayımlanmış bir şiir kitabı vardır. Ayrıca, ‘’VUK ve UFRS açısından Maddi Duran Varlıklar ve Maddi Olmayan Duran Varlıkların Mukayesesi ile Amortisman Mevzuu’’ isimli yayına hazırlanan mesleki bir kitap çalışması da bulunmaktadır. Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Derneği, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu, Giresun Federasyonu, Çamoluk Derneği gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda üst düzey yönetici olan Fatih AYDIN, Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Merkezi’nde İngilizce dil eğitimi almaktadır. Bir dönem spikerlik-sunuculuk işleri ile de iştigal eden ve sertifikalı sunucu olan AYDIN, ulusaldan yerele pek çok internet sitesinde, editörlük ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Halen vergi ve muhasebe denetimi işi ile iştigal eden Fatih AYDIN, evli ve bir çocuk babasıdır.

camoluk.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir