Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5088 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 12:25

Federasyon ve Kulüplere Akşam Yemeği

Büyüt
Küçült
Federasyon ve Kulüplere Akşam
Giresun Belediyesi Türkiye Şampiyonası için Giresun'da bulunan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Yönetimi ve Şampiyonaya katılan Kulüp yöneticilerine akşam yemeği verdi.

    FEDERASYON VE KULÜPLERE AKŞAM YEMEĞİ

Giresun Belediyesi Türkiye Şampiyonası için Giresun'da bulunan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Yönetimi ve Şampiyonaya katılan Kulüp yöneticilerine akşam yemeği verdi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu  (TSSF) 2012 planlı faaliyetlerinden olan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası için Giresun ilinde bulunan 5 Kız 11 Erkek takımı yöneticileri, Federasyon yöneticileri ve il protokolünün katıldığı yemek programı Giresun Cumhuriyet Parkı  Ayvasıl Pidede gerçekleşti.

Yemekli programa Giresun Vali Vekili Fethi Yorulmaz, Giresun Belediyesini temsilen Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Genel Sekreteri Oğuz Aydın, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Tesisler Müdürü Haluk Mutlu, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkan Danışmanı Ethem Bakar, TSSF Giresun İl Temsilcisi Cüneyt Şipal, Kulüp Başkan ve Teknik Sorumluları, Misafir olarak ta Yağlıdere Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, Yurtdışında Giresun Derneği Başkanı Mehmet Aksu katıldılar.

Yemek sonrası katılımcılara Türkiye Sualtı  Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Oğuz Aydın bir teşekkür konuşması yaptı.

Gurbetçi Giresun Gazetesi




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir