Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6779 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2011 - 19:17

Fındığın Tanıtımına Engel Olmayın

Büyüt
Küçült
Fındığın Tanıtımına Engel
AK PARTİ Belediye Meclis Grup Başkan Vk. Vahit SARISARAY' ın basın açıklaması

FINDIĞIN TANITIMINA ENGEL OLMAYIN 

     Giresun fındığının iç ve dış piyasada tanıtmak için binlerce lira harcarken bu alanda öncü rol oynayan kurum, kuruluş ve kişilere engel olan Giresun Belediyesi’nin tutumunu anlamak gerçekten mümkün değildir.

     Şehrimizin çeşitli yerlerinde Giresun fındığını tanıtmak ve tattırmak amacıyla asılmış olan tabelaları indirmekte olan Giresun Belediyesi’nin kimlere hizmet ettiğini sorgulamak her fındık üreticisinin borcudur. Şehrimize uğrayan yabancılar ‘’fındıkçım’’ tabelalarının altında durarak çeşitli fındık ürünlerini alıp Giresun ekonomisine katkıda bulunmaktaydı. Giresun fındığını H de büyük darbe vuran bu tutumundan dolayı Giresun belediyesi için söylenecek bir söz bulmak çok güç doğrusu.. Belediye bu tutumuyla Giresun’a ne kadar darbe vurduğunun bilincinde mi acaba? Bir gram fındığım yensin diye tüketicinin gözlerinin içine bakan fındık üreticisinin bu beklentilerini bir çırpıda suya atmak hangi hizmet anlayışı ile açıklanabilir? Üreticimiz, işletmecimiz ve ihracatçımız dünyanın ve ülkemizin her yerinde fındık satış reyonları açılsın diye çırpınırken, kendi şehrinde fındık satış reyonlarının kapattırmaya zorlanması karşısında nasıl bir niyet arar acaba? Onlar bu olayın arkasında yatan niyeti çok iyi bilmektedir. Referandumda ve seçimlerde tam hezimet yaşamasının hıncını almak istiyorlar halkla barışık olmak yerine, daima savaş halindeler. Bunu bazen söylemleriyle bazen de böyle yapılan hizmetlere darbe vurarak yapıyorlar. Giresunlu sizin ne yapmak istediğinizi çok iyi biliyor.

     Siz yaptıklarınızdan halkın haberi olmaz diye düşünseniz bile bizim vatandaşımız çok bilinçli ve olayları nasıl değerlendireceğini çok iyi tasavvur edebiliyor onun içinde son seçimlerde hep hezimet yaşıyorsunuz.

     Halkımızdan hınç almak için sürdürdüğünüz politika her zaman karşınıza büyük bir hezimet olarak gelecektir. Bize oy vermedi diye kurum, kuruluş ve kişilerden hınç almak maksadıyla yaptığınız eylemlerden sadece adı geçenler değil bütün Giresun halkı zarar görmektedir. Gün gelir bu zararın hesabını Giresun Halkı size fazlasıyla sorar. Bu zaman kadar politikanızı hep yapılan hezimeti yıkmak üzere kurdunuz. En azından bundan sonra yapılan hezimeti koruyun ve destekleyin de yaşadığınız şehre zerre kadar faydanız dokunsun. 

    Vahit SARISARAY AK PARTİ Belediye Meclis Grup Başkan Vk.    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir