Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10803 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2011 - 19:12

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Bir İlki Başardı

Büyüt
Küçült
Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Bir İlki
Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen ve 21 Temmuz Perşembe günü başlayan gezi Giresun' da başarıyla devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Bir İlki Başardı

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen ve 21 Temmuz Perşembe günü başlayan gezi Giresun’da başarıyla devam ediyor. 

Perşembe akşamı Gaziosmanpaşa’dan başlayan gezi Cuma sabahı Giresun’a gelinmesiyle devam etti. Kısa bir Giresun turu ile başlayan gezi, Keşap Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz’ın konuğu olarak devam etti. Keşap’ın dillere destan Şahan Kayası ziyareti sonrası Karabulduk ziyareti ile devam etti. Bu ziyaret sırasında başlayan yağmur şiddetini artırınca programa ara verilerek yağmurun dinmesi beklendi. Ancak yağmur şiddetini iyice artırarak büyük bir ve felakete yol açtı. Yolların ve köprülerin yıkılması sonucu Keşap ve dünyayla ilişki kesildi. 

Program koordinatörü Abdullah Akgün’ün inanılmaz çabaları sonucu oteli bulunmayan Karabulduk’ta 45 kişilik ekibin misafir edilmesi sağlandı. Akgün, bir hanım hemşerisinin beş katlı apartmanının anahtarlarını getirerek apartmanını misafirlere tahsis etmesini ömrü boyunca unutamayacağı bir anı olarak anlattı. Sabah Karabulduk’tan bulunan bir başka çıkış yolu ile Giresun’a intikal eden misafirler otelde bir müddet dinlendikten sonra ikinci günün programına başladılar. İkinci gün programında olan Yağlıdere ve Gölyanı Yaylası ziyaretini iptal eden yöneticiler, Aksu, Duroğlu ve Dereli yoluyla dillere destan Kümbet Yaylasına çıktılar. Yoğun bir sis tabakasının kapladığı yaylada turistik Koçkayası Tesislerinde yenilen öğle yemeği sonrası Kulakkaya ve çevresinde bulunan köyler ve yaylalar ziyaret edildi. Alçakbel Orman Turistik Tesislerinde içilen yorgunluk çayı sonrası Giresun’a dönülmek üzere yola çıkıldı. 

Alçakbel Tesislerinde verilen brifingde buranın 1970 ve 80’li yıllarda birinci lig takımlarının kamp yeri olduğunu duyan misafirleri ülkemizin geldiği durumu daha iyi anladıklarını ifade etmekten geri durmadılar. Akşam yemeğini Giresun belediye başkanı kerim aksu’nun misafiri olarak Ayvasıl Tesislerinde pide yiyerek geçiren misafirler üçüncü günün programı için istirahata çekildiler.  

Haber ve resimler: İbrahim Balcıoğlu





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir