Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14457 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2017 - 11:56

Geçmiş olsun Giresun’un Efesi

Büyüt
Küçült
Geçmiş olsun  Giresun’un

Geçtiğimiz birkaç gün önce istanbulda bulunan bilfen kolejinde meydana gelen bir hadisede beyin kanaması geçiren Efe yamak hastanede tedavisi sürüyor. 12 yaşında olan Yamak bir sınıftan 13 yaşında bir öğrenci tarafından boğazı sıkılarak yere vurulmuş, daha sonra hemen okula yakın özel bir hastaneye yatırılmıştı. Doktoru tarafından  Yaklaşık 48 saat uyutulan sevgili yumurcak şimdi şükürler olsun durumu iyi. Efe Yamak Giresunspor Asbaşkanı değerli insan  Nahit Ramazan Yamak’ın oğlu, bu olay hakkında çok söylenecek söz var. Böyle olaylara her veli gibi benimde hassasiyetim olduğu için tek söylenecek söz ey Eğitimi yönetenler biz çocuklarımızı okullara eğitim görmesi için gönderiyoruz dayak yesin veya zorbalığa maruz kalsın diye değil. hemde özel okul buralar, eğer sıkıntılı öğrenciler var ise bunlar çaresine bakmanız sizlerin asli görevidir. Her insan her öğrenci bir olamaz olmaz bunun imkanı yok, yarın geç olmadan duruma el koymanız gerek diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorumdur .

Sayın Yamak ailesi ne geçmiş olsun der Giresun’un Efesi Efe yamak yavrumuza acil şifalar dileriz. Seviyoruz seni yeşil-beyazlı Kocaman yürekli  Küçük Çotanak.

Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir