Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5737 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2013 - 18:43

GİMEV'e ağır misafirler!

Büyüt
Küçült
GİMEVe ağır
Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı GİMEV olan Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Eğitim ve Kültür Vakfı düzenlediği pazar kahvaltılarının sonuncusu 06 Ocak tarihinde gerçekleştirildi.

GİMEV'e ağır misafirler!

Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı  GİMEV olan Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları  ve Mensupları Eğitim ve Kültür Vakfı düzenlediği pazar kahvaltılarının sonuncusu 06 Ocak tarihinde gerçekleştirildi.


Gerçekleştirilen kahvaltılı programa, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Doç Dr. Nuri Sağlam konuşmacı olarak katıldı. İlginin yoğun olduğu programda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın "Giresun ile Ordu ilinin birleşerek büyükşehir olmasının gerekli olduğunu, Giresun’un ve Giresunluların bunu dikkate almaları gerektiğini vurguladı. Bu birleşmenin kamuoyunda paylaşılması gerektiğini, Ordu iline yamanmak değil Giresun'un menfaatleri açısından değerlendirilmesi gerektiğini ve STK’ların bu birleşmeyi halka anlatmalarının uygun olacağını" söyledi. Bir Bozatlı olarak belde belediyesinin kapatılmasına da ayrıca üzüldüğünü ifade eden Başkan Aydın "Ben bir Bozatlı olarak siyasi çekişmelerden dolayı beldemizin kapatılıp köye dönmesine çok üzüldüm" dedi.

Konuşmacılardan Doç. Dr. Nuri Sağlam konuşmasında yakın tarihlerden örnekler vererek katılımcıları hem dinlemeye hem de okumaya davet etti. Dinlemenin ve okumanın çok önemli olduğu vurgulayan Sağlam'ı katılımcılar pür dikkat takip etti.

Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan GİMEV Başkanı Ali Aydın ise "Giresun'un iki değerli ismi Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın ve değerli hocamız Nuri Sağlam'ı misafir etmenin şahsım ve vakfımız adına gurur verici olarak görüyorum. Bizleri kırmadığı için her ikisine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman destekçisi olan bu değerli hemşerilerimizi en kısa süre içerisinde tekrar aramızda görmekten onur duyacağız" dedi. Ordu ve Giresun şehirlerinin birleşerek Büyükşehir olmasını umut ettiğini ifade eden Aydın ayrıca kısa bir süre önce Giresun'da yaptıklarını Kuran-ı Kerim kampanyasının çarpıtıldığını ve Vakfımızı, Esenler Belediyesi ile bağlantılı haberleri yapan Esenler İlk Haber Gazetesini ve yöneticilerini kınıyorum" ifadesini kullandı. Haberin tekzip edilmesinin gerektiğini belirten Aydın "Bizler burada Allah rızası için ve ne duygular ile çalışmalar yaptığımızı biliyoruz. Bu tip haberleri ciddiye almıyoruz" dedi.

Ayrıca Medine Hurma Bahçesi sahibi hemşerimiz Hayrullah Aşık katılımcılara hurma ikram etti. Kuran-ı Kerim kampanyasına maddi ve manevi destek verenlere ödülleri ve teşekkür belgesi verildi.

GİMEV vakıf binasında yapılan toplantıya "Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Doç. Dr. Nuri Sağlam, Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Dokumacı, Tapu Müdürü Fahri Ekizoğlu, Av. Cüneyt Toraman, Av. Aşkın Elmalı, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, vakıf üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Haber: Ferdi Topkara




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir