Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6990 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2014 - 10:50

Giresun Alışveriş Günleri Başladı

Büyüt
Küçült
Giresun Alışveriş Günleri
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği 14. Giresun Alışveriş Günleri’nin açılışı bugün Gazi Caddesi girişinde törenle yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan, “Ticaret bizde önerilen bir iştigal sahasıdır. Böyle  güzel bir günde böylesine canlı bir kalabalıkla açılışta bulunmaktan sevinç duyduğumu ifade etmek isterim.  Önerilen bir meslek dalı ancak güvenilir, müşterisinin hakkını koruyan helal kazanç  peşinde olan tacirlik övülen bir ticarettir. Giresunlu esnafımızın da bu anlayış  içerisinde olduğunu biliyorum. Bu şekilde elde edilen kazanç bereketli oluyor. Bunu da çevremizde her zaman görüyoruz. Ben bol bereketli alışverişler diliyorum.  Almadan vermek Allah’a mahsus. Alacağız, vereceğiz.  Dünya hayatı böyle devam ediyor. Arkadaşlar güzel bir gelenek başlatmışlar. Bizde bunu destekliyoruz. Öncelikle yerli üreticimizi, yerli esnafımızı tercih etmek o ilin kalkınması için birinci şarttır. Bu konuda da Giresunlu hemşerilerimizi duyarlılığa davet ediyorum. Hayırlı olsun teşekkür ederim.” dedi.


 


 

Belediye Başkanı Kerim Aksu’da, Alışveriş günlerinin Giresun’a hareketlilik getireceğini belirterek hayırlı olmasını diledi.

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’da, “Giresun’da yaşayanların ve Giresun’da kazananların  toplum ve iş dünyası olarak  birlikte kazanmasını sağlamak amacı ile 2011 yılından bu yana geleneksel olarak Giresun Alışveriş Günleri Etkinliğini düzenlediklerini ve yaklaşık 100 firmanın  iştirak ettiğini söyledi.

 

Festival Açılış Kurdelesi Vali Hasan Karahan ve beraberindekiler tarafından kesildi.

 

Açılışa;  Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, CHP il Başkanı Eşref Karaibrahim, MHP İl Başkanı Ozan Köymen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara, AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can ile çok sayıda davetli katıldı.  

 

Vali Karahan ve beraberindekiler mağazaları gezerek iştirak eden firmalara hayırlı kazançlar diledi.

 

Alışveriş günleri 15-19 Ocak tarihleri arasında açık kalacak.


 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir