Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6221 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2014 - 09:32

Giresun Emniyetinden Sokak Satıcılarına Darbe

Büyüt
Küçült
Giresun Emniyetinden Sokak Satıcılarına
Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün sokak satıcılarına yönelik Polisin Narkotik Operasyonu ile ilgili yayınladığı basın bülteni:

Giresun Emniyet Müdürlüğümüz halk sağlığını ve özellikle de geleceğimiz olan gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından, başta gençler olmak üzere birçok kişiye uyuşturucu madde temin edildiği ve satıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, Giresun Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çelik koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yapan “sokak satıcılarına” yönelik yürütülen planlı ve projeli çalışmalarda;

Sokak satıcılarının bu yasadışı faaliyetlerini delillendirmek amacı ile değişik tarihlerde 43 adet yakalama gerçekleştirilmiş, bu yakalamalarda; “571,1 Gram Kubar Esrar Maddesi, 216.05 Gram Sentetik Uyuşturucu Bonzai maddesi ve 1086 adet Uyuşturucu Extacy Hap” ele geçirilerek toplam 79 şahsa Uyuşturucu madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından işlem yapılmıştır.

Yürütülen çalışmaların sonucunda 15.01.2014 tarihinde ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen hedef şahıslara yönelik olarak; Giresun, Kocaeli, Erzurum ve İstanbul illerinde 25 değişik adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş ve bu kapsam da 23 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar 17/01/2014 günü Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, 2 kişi Cumhuriyet Başsavcılığından serbest bırakılmış, diğer 21 kişinin Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından, tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilerek, 5'i hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 16'sı ise Mahkemece tutuklanarak Giresun Cezaevine teslim edilmiştir.

Gençlerimiz başta olmak üzere birçok insanı zehirleyerek toplum üzerinde derin yaralar açan uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Bu konuda halkımızın da duyarlı olması, özellikle ailelerin çocuklarını iyi takip etmeleri, arkadaş çevrelerinden haberdar olmaları gerekmektedir.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir