Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6745 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2011 - 18:52

Giresun İHH' dan Van Depremi için 2. Yardım Aracı

Büyüt
Küçült
Giresun İHH dan  Van Depremi için 2. Yardım
Giresun İHH önderliğinde Van'a 2. Kez insani yardım aracı gönderildi

Giresun İHH önderliğinde Van'a 2. Kez insani yardım aracı gönderildi

     Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Giresun İHH yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre; İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri Van Merkez ve Erciş’te yürüttükleri yardım çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalara katkı sağlamak amacıyla Giresun İHH da bir tır yükü insani yardım malzemesini deprem bölgesine yollamıştı. İHH Giresun ekipleri şimdi ise 2. İnsani yardım aracını yolladı. Araç ile giden malzemeler arasında; kuru gıda, katalitik soba, battaniye, kullanılmamış veya az kullanılmış temiz kıyafetler, temizlik malzemeleri ve çadır bulunmaktadır. Giresun İHH önderliğinde giden 2. insani yardım aracına malzeme konusunda destek veren Giresun halkına yardımseverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Giresun İHH yönetim kurulu üyeleri, Van depremiyle ilgili çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. Ayrıca İHH İnsani Yardım Vakfı, meydana gelen 7,2’lik deprem sonrası artan soğuklar nedeniyle yaşam koşullarının zorlaştığı Van’a prefabrik konut kuruyor. Prefabrik evlerin yapımı tamamlandıktan sonra depremzede ailelerin hizmetine sunulacak.

     Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Giresun İHH’ya; (0454) 201 00 86 nolu telefondan ya da Hacı  Siyam Mahallesi İnönü Caddesi Cemalettin Bey İş Hanı No:8 Kat:2 D:5 Mal Pazarı Mevkiindeki adresten ulaşabilirsiniz.

                                                   



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir