Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6129 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2012 - 16:27

Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği, Giresun'u Masaya Yatırdı

Büyüt
Küçült
Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği, Giresunu Masaya
Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği, yurt dışından misafirlerinin de katılımıyla gerçekleştirdikleri iftar programı sonrası düzenlenen toplantıda Giresun'u masaya yatırdı

Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği, yurt dışından misafirlerinin de katılımıyla gerçekleştirdikleri  iftar programı sonrası düzenlenen toplantıda Giresun'u masaya yatırdı.

Dernek üyelerinin tam katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda Giresun için; sosyal, kültürel, ticari ve turizm alanında yapılabilecekler ayrıntılarıyla ortaya konuldu. Özellikle yatırımcıların teşvik kanunundan faydalanılabileceği konuların ele alındığı toplantı, Giresun için ‘Mini Master Planı’ oluşturulması yönündeki hazırlıkların değerlendirilmesiyle devam etti.

Başta Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri olmak üzere; ticari hareketliliğin canlanması adına Giresun’a çekilebilecek yatırımlarının konuşulduğu ve bu yatırımların hayata geçirilmesi  adına saha uygulamalarının değerlendirildiği toplantı, dernek üyelerinin kendi sektörlerindeki bilgi paylaşımıyla devam etti.

Giresun’un kalkınması adına hedefledikleri programın çok yoğun ve geniş bir sahayı kapladığını söyleyen Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği Başkanı Ayhan Atken, toplantıda yaptığı konuşmasında, “Yolumuz uzun fakat kararlı ve planlı çalışmalarımızın ardından çok yakın zamanda Giresun’da bir şeylerin değiştiğine hep beraber şahit olacağız. Bilimsel ve araştırmaya dayalı veriler ışığında hareket ediyoruz. Önceliklerimizden birisi Giresun için kapsamlı bir ‘Mini Master Planı’ oluşturulması yönünde. Elimizdeki mevcut verilerden ve kaynaklardan yola çıkarak, mevcuda ilave edebileceklerimizle beraber Giresun’a neler katabilirizin cevaplarını masaya yatırıyoruz. Şu an için yurt dışı temaslarımız ve karşılıklı ziyaretlerimiz tüm yoğunluğuyla devam ediyor. Giresun’da performansı ve hedefleri itibariyle benzeri olmayan bir çalışma içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

HORONAGA



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir