Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7362 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2022 - 08:52

Giresun Üniversitesi Bilgi ve Değerler Topluğundan Kulakkaya Yayla Gezisi

Büyüt
Küçült
Giresun Üniversitesi Bilgi ve Değerler Topluğundan Kulakkaya Yayla

 

 

 

"Yükseköğretim  alanında öğrencilerde milli, manevi, kültürel ve sanatsal bilgi seviyesinin artmasına ve değerlerimizin yaygınlaştırılmasına; unutulmuş değerleri hatırlamaya ve gençlerin dünyasında iz bırakmaya; öğrenciler tarafından edinilen bilgilerin, ilim, hikmet ve irfan ile harmanlanarak kalıcı davranışsal değerlere dönüştürülmesine ve toplumda bilgi ve değerlere ait standartların yükseltilmesine katkı sunmak" amacıyla Giresun Üniversitesinde kurulan Bilgi ve Değerler Topluluğu yaklaşık 50 kişilik bir öğrenci grubuyla Giresun Mavi Göl, Şelale, Kulakkaya Yaylası, Alçakbel, Düztepe, Yatmış ve Süllü bölgelerini kapsayan kır gezisi gerçekleştirdiler. 

Birçok kurum ve kuruluşun sponsor olduğu yayla gezisinde, öğrencilerin hem ruh hemde beden sağlığına katkı sunan etkinlikler gerçekleştirildi.  Yürüyüş, spor etkinlikleri, yarışmalar, tabiat incelemeleri şeklinde gerçekleşen gezi de sabah öğlen ve akşam yemekleri ikram edildi. 

 

Geziye Bilgi Değerler Topluluğu Akademik Danışmanı Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Önal, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Tuncer, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes ve İİF Arş. Gör. Dr. Seyfullah Kara da katılarak öğrencilerin heyecanlarına ortak oldular. 

 

Gezi hakkında konuşan Doç. Dr. Recep Önal şunları kaydetti:

"Giresun Üniversitesi Bilgi ve Değerler Topluğu olarak Kulakkaya Yaylası, Alçakbel, Düztepe, Yatmış ve Süllü’ye düzenlemiş olduğumuz Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler kapsamında gerçekleşen yayla gezisine başta Yönetim kadrosu olmak üzere  emeği geçen bütün öğrenci kardeşlerime çok teşekkür ederim. Ayrıca gezinin düzenlenmesine maddi ve manevi destekte bulunarak bizlere sponsor olan Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal’a, Yetimoğulları Kebap ve Pide Salonu adına Ergin Kılıçarslan’a, Poffer Pastanesi sahibi Fatih Alpaslan’a, Kulakkaya Aile Sofrası adına Salih Önal'a, Kasap Baki Önal’a, Ensar Vakfı Giresun şubesi adına Doç. Dr. Hayrettin Öztürk ve Seyfi Göktekin’e katkılarından dolayı şükranlarımı sunarım. Ayrıca maddi ve manevi desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Yavuzkemal Eski Belediye Başkanı Abdullah Önal abime, kıymetli hocalarımız Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz ve Doç. Dr. Mustafa Tuncer ile Dr. Seyfullah Kara’ya ve son olarak bizleri evlerinde ağırlayan annem Huriye Önal ve Mehmet Önal’a sonsuz teşekkür ederim."

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir