Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7142 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2021 - 15:40

Giresun Vakfından Burak Elmas'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Büyüt
Küçült
Giresun Vakfından Burak Elmasa Hayırlı Olsun

 

Galatasaray Spor Kulübünün 38. Başkanı olarak seçilen İş insanı Burak Elmas ve ekibine Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyelerince bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Seyrantepe Türk Telekom Stadında gerçekleşen ziyarette Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Giresun Vakfı Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Burak Elmas'a yapmış oldukları ziyarette, ayrıca Giresun Vakfının üyesi de olan başkan Burak Elmas gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek, Giresunlu hemşehrilerinin seçim süresince kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkürlerini ileterek, Galatasaray Kongre Üyeleri içinde hatırı sayılır sayıda Giresunlu bulunduğuna dikkat çekti.

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı bilgi alış verişi ile süren toplantıda, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas bu yıl uzun bir aradan sonra Süperliğe çıkma başarısı gösteren Giresunspora futbolcu desteği sunacaklarını ifade etti. Başkan Elmas ayrıca, Giresunsporun Süperliğ başlangıcında 30 milyon lira Futbol Federasyonundan destek göreceğini, beraberlik ve galibiyetlere de maç başına destek alacağını belirterek, Giresunsporumuzun başarılı olmasının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Başkan Elmas yakın zamanda yapılacak olan Kulüpler Birliği Başkanlığı için de adaylığı düşünmediğini, Türk Telekom Stadının yenilenen çimlerinin de ilk liğ maçına yetişeceğinin müjdesini verdi.

Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten son derece memnun kaldıklarını, ilk kurulduğu andan itibaren Giresun Vakfının bir üyesi olmaktan da gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Elmas, Galatasaray camiasının büyük bir kuruluş olduğunu, sadece futbol kulübü ile değil, Galatasaray Lisesinden Üniversiteye diğer spor baranşlarından Galatasaray Vakfına kadar onlarca birimin ilgi ve hizmet beklediğinin altını çizdi.

Yapılan ziyaret sonrasında Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına seçilen Burak Elmas'a Giresun vakfı Yönetim kurulu adına bir cini vazo hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra tekrar başarı temennisinde bulunuldu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir