Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5762 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Kasım 2012 - 00:43

Giresun'da Harun Cici'ye Plaket

Büyüt
Küçült
Giresunda Harun Ciciye
Almanya'da 1.Giresun Günlerini organize ederek büyük yankı yaratan Giresun Hizmet Derneği,işadamı Harun Cici'ye plaket verdi

Giresun'da Harun Cici'ye Plaket

 
Almanya'da 1.Giresun Günlerini organize ederek büyük yankı yaratan Giresun Hizmet Derneği,işadamı  Harun Cici'ye plaket verdi

 
Başkanlığını Ayhan Akten’in yaptığı Giresun Hizmet Derneği başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor..

12 -14 Kasım tarihleri arasında “Almanya’ da 1.Giresun Günleri’ ni organize ederek yeni teşvik yasasını yerli ve yabancı yatırımlara anlatan Giresun Hizmet Derneği kafilesi ,önceki gün bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan süreci değerlendirdi.

Dernek Başkanı Akten,GESOB Başkanı Ali Kara,Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram,işadamı Harun Cici ve dernek yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akten,1.Giresun Günleri’nin oldukça yararlı geçtiğini vurguladı. 
Akten,amaçlarının Giresun’a yatırımcı getirmek olduğunu anlatarak kendilerine destek olanlara teşekkür etti 
GESOB Başkanı Ali Kara ise bu tür organizasyonlar sayesinde Giresun’un yatırım potansiyelinin yabancı işadamlarına tanıtıldığını ifade ederek Hizmet Derneği’ni kutladı.

Daha sonra ise Hizmet Derneği adına GESOB Başkanı Ali Kara ,Almanya’daki organizasyona katkı ve destekleri nedeniyle işadamı Harun Cici’ye plaket verdi. 
Giresun için yapılan her organizasyona sahip çıkmayı bir görev olarak kabul ettiğini ifade eden Cici ise Hizmet Derneği Başkanı Akten ve kafilede yer alan herkesi tebrik etti.

GİRESUN AKTUEL





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir