Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5047 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2012 - 10:53

Giresunlu Doğalgazını Bu Kış Yakacak

Büyüt
Küçült
Giresunlu Doğalgazını Bu Kış
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BŞK Çetin ÇAKIROĞLU'nun Basın Açıklaması

AK PARTİ  iktidarı olarak şehrimize ısrarla kazandırmak istediğimiz hizmet olan doğal gaz,  bu kış başlangıcında şehrimizin bazı bölgelerinde  yaşam alanlarımızda kullanıma başlanarak  hayatımızı kolaylaştıracaktır.

      Yüklenici Firmanın hizmet verdiği  elektrik ve doğal gaz konusunda halkımıza yaşattığı sorunları  dikkatle takip eden AK PARTİ TEŞKİLATLARI ilimizde yapılan  ve enerji ve tabii kaynaklar bakanımız Sayın Taner YILDIZ’ın da katıldığı toplantıda yaşanılan sorunlar adına sayın bakanımıza sundukları  ısrarlı  sunumlarından sonra sayın enerji bakanımız tarafından dikkati çekilen yüklenici firma yetkilileri bu süreçten sonra  neden başlamadığı bir türlü çözülemeyen doğal gaz konusunda süratle çalışmaya başlamış gerek  saha çalışmalarını  gerek idari çalışmaları hızla harekete geçirmiştir. Giresun Merkez YENİYOL Mevkiinde ana arter boru döşemeleri başlamış, ara artere dağıtıcı firmalar AKSA tarafından görüşmeye çağırılmıştır. Tüm çalışmalar  kışın  başlangıcında belli bir kesimin Giresun da doğal gaz kullanmasına yönelik hız kazanmıştır.

       AK PARTİ  teşkilatı olarak bu konuda  yaşanan tüm olumsuzlukları Sayın bakanımızın  huzurunda gündeme taşıdığımız, enerji bölge toplantısının Giresun da yapılmış olmasının ,sorunların çözümünde büyük katkısı olduğuna inanmaktayız.AK PARTİ Teşkilatı olarak AKSA tarafından sunulan hizmetin eksiksiz ve sorunsuz  halkımıza ulaşması, taahhütünde bulunan yatırımların eksiksiz yerine getirilmesi konusundaki hassasiyetimiz bundan sonrada dikkatle devam edecektir.                                                                     

   Çetin ÇAKIROĞLU                                                         

           AK PARTİ MERKEZ İLÇE BŞK




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir