Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8501 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2012 - 18:50

Giresunlu Rektör İstemezük

Büyüt
Küçült
Giresunlu Rektör
Giresun Üniversitesi'nin büyümesi gelişmesi, emsallerini geride bırakacak atılımlar yapması bazılarını rahatsız ediyor.

Giresunlu Rektör İstemezük

Giresun Üniversitesi'nin büyümesi gelişmesi, emsallerini geride bırakacak atılımlar yapması  bazılarını rahatsız ediyor.

Giresun’da bir çekememezlik aldı başını gidiyor. Rektör Yılmaz Can, yok vekil miş yok mahkemelik miş. Bazı kesimler temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar.

Bu kesimler bezende çıkarlar, Giresunlu bürokrata sahip çıkılmıyor, hiç  bürokratımız yok siyasiler nerede diye ezberlenmiş sloganlar atarak ortalığı yıkarlar.

Önceki Rektörler zamanında gelen paralar harcanmayıp geri giderken, harcanan paralar da özel havuzlu binalar yapılarak, satın alınan arazilerin söylentileri hala devam ediyor.

Bunların işi  üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, biraz araştırın bakın; Giresun Üniversitesi nereden nereye geldi. Kaç tane öğrencesi, hocası var, yurt ve bina durumu ne bunlar bazıları için önemli değil.

Hazmedilemeyen; Giresun Üniversitesi Rektörünün Giresunlu olması, kabul edemedikleri bu.

Tesis, bina, eğitim araç, gereç, yapılanmanın yanı sıra, akademik kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Üniversiteye; senatoca; teklifleri yapılan dallarda 42 adet akademik kadro tahsisi yapıldı.

Bu kadroların dağılımının, 24'ü Yardımcı Doçent, 18'i öğretim görevlisi olurken, Tıp Fakültesine 2 Profesör, 3 Yardımcı  Doçent Doktor, kadroları alındı. Rektör vekili Prof Dr Yılmaz Can’ın üzerinde durduğu ve birkaç kez Ankara’ya giderek, hızlandırılmasına çalıştığı kadrolara atamalar yönetmelik ve prosedürlere göre yapılacak.

Diğer taraftan,2012 yılında beklentilerin çok üzerinde aşama yapması umid edilen Üniversiteye, Giresunlu iş adamlarının da katkılarının olacağı bekleniyor.

  Yusuf ÖZDEN'e ait yazı





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir